Van, akit hidegen hagy a karácsony? (beszélgetés)
Jaj, mennyit gondolok erre én is!
De úgy elfogadtuk, mintha azt jelentené, hogy türelmetlenül, nagyon várom. :))
Én ezt nem értem... meséljétek már el, mi az a nagy nyűg, amit a gyerek miatt muszáj végigcsinálni?
Becosmagolni pár ajándékot, sütni néhány tepsi sütit, feldíszíteni egy karácsonyfát? Mi a nyűg ebben???
Amúgy azt gondolom, a "gyerek miatt" egyetlen dolgot kellene tenni, időt szánni a gyerekre, együtt lenni, játszani, beszélgetni és élvezni az együtt töltött napokat. Minden más ami nyűg, az nem a gyerek miatt van, hanem általában a mások elvárásainak való megfelelési vágy miatt.
Így van,át kellene olvasnia hogy mit ír mert borzalmas,nem pedig úgy gondolni hogy ó minek,úgyis megérti aki akarja...
A témához szólva : engem nem hagy hidegen a Karácsony :)
Azt már írta, hogy nem magyar az anyanyelve. Ez eddig OK, de tényleg alig érthető... inkább kevesebbet kellene írni és kicsit jobban odafigyelni a minőségre ha már magyarul fórumozik.
Én is használom idegen nyelven pl. a fb-ot, de kétszer is átnézem, hogy helyes-e, vagy legalább érthető-e amit írok...
Mármint az hogy nem remeg értem? :D
Egy cseppet sem hat meg. :D
További ajánlott fórumok:
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Gyakorlatilag hidegen hagynak a magyar focisikerek.
- Mi a véleményetek arról, hogy ha valaki az ajándékon (történetesen a karácsonyi ajándékokon) - nem véletlenül - rajta hagyja az árcédulát?
- Nem hagyományos karácsonyi ajtódíszek
- Ki szeretnénk menni a bécsi karácsonyi vásárra saját autóval.Tudtok segíteni hasznos tanácsokkal?Pl. hol érdemes hagyni az autót stb.
- Ma valahogy hidegen hagynak vadidegen emberek keservei.