Válság.... (politikamentesen!) (beszélgetés)
Családi ház.
Sokallod a fűtés költséget? :))))
Igaz. :)))
De a 2007-es elszámoláson ugyanez még "csak" 240 000 froncsó volt.
Én azért örülök, hogy nem jár a támogatás nekünk:-)
Ez mutatja, hogy lehetne sokkal roszabb is...
Igen meg, de én csak a papíros kötést, mert ott lehet átutalással fizetni, én ezeket a beszedésis dolgokat nem szeressem (internetes kötéssel csak ott lehet). Aztán júniusban megnézném, hogy még mindig jó-e nekem ez. Júliusban díjmentesen lehet áttérni más szolgáltatóra (erről az egyetemes szolgáltatásról még nincs semmi info, tehát az árakról sincs).
"Meddig lesz Magyarországon közüzemi gázszolgáltatás?
2009. július 1-től a lakossági közüzemi gázszolgáltatást - jogszabály alapján - az egyetemes szolgáltatás váltja fel. Ezt követően a gas.hu az egyetemes szolgáltató áraihoz képest határozza meg saját kedvezményes árait.
Vissza lehet-e térni a közüzemi - és a későbbiek folyamán az egyetemes - szolgáltatóhoz?
Igen. A fogyasztó bármikor visszatérhet korábbi közüzemi szolgáltatójához. A törvényi szabályozás szerint - amennyiben a fogyasztó július hónaptól kéri a visszatérést a közüzemi szolgáltatás keretei közé, úgy a visszatérés a mindenkor érvényes közüzemi tarifák mellett történik. Amennyiben a fogyasztó ettől eltérő időpontban kéri a visszatérését, úgy a közüzemi szolgáltató jogosult a következő év júliusáig 5%-os felárat kérni. Más szabadpiaci kereskedőhöz - azok Üzletszabályzatában meghatározott feltételek szerint lehet áttérni."
Én is borzasztóan kételkesdő típus vagyok. Pontosan ahogy írtad.
Volt nálam itt egy pénzügyi befektető - már vagy 20at végighallgattam - de ez nagyon szimpatikus volt, de tényleg, de már féléve azon rágódom, hogy hol van a csavar benne, ugyanis túl szép hogy igaz legyen.
Utána néztem. Online is lehet :-)
Eldöntöttük a férjemmel, átlépünk...
Köszi, hogy felhívtátok a figyelmemet erre a lehetőségre.
Mondom én, hogy ez egy hasznos topic!
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus - Politikamentesen!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Házassági válság?
- Valaki segítene, komoly lelki válságban vagyok?!
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Szerintetek szégyen, hogy tanári fizetésből összesen 900 ezer forint tartalékot tudtam összekaparni? - Politikamentes válaszok jöhetnek!