Válság.... (politikamentesen!) (beszélgetés)
Ott sem kolbászból van...
Németo.-ban és Ausztriában már tavasszal hőbörögtek az élelmiszerárak emelkedése miatt (az elmúlt 1 évben annyit emelkedtek, mint az elmúlt 20 évben összesen).
Itt legalább itt van a család, a barátok... és hazai terep.
Aztán az is lehet,hogy fél év múlva már mást mondok :)
GYES? Az állampolgári jogon jár.
Miért kaptál nemleges választ?
Sziasztok!
Szerintem ebben az országban 6 éve már biztosan gazdasági válság van.
Most, hogy válságot kiáltottak világszerte a mi kis hazánk élenjárói, hogy még mélyebbre nyúljanak a zsebünkbe, legálisan tudják mire fogni.
Laikusan mondom szerintem csak elhitetik az emberekkel, hogy minket is érint a válság, hogy miért húzzuk még jobban meg a nadrágszíjunkat.
Már aki, mert ugye a válságból is csak a pénzesek kerülnek ki jól.
Azt mondják, h a magyar betétesek pénze nincsen veszélyben. Lehet erről bármit írni, bármit jósolni, de az élet majd adja magát. Szerintem nem szabad rögtön a bankba rohanni és kivenni mindent.
Lehet, h a törlesztők emelkedni fognak, de ez sem biztos.
Kapásból érdekelne, hogy azok akiknek vannak a bankba/bankoba megtakarítása, mikor ját jobban, ha kiveszi, vagy ha még hagyja bennt a pénzét?
Mi is történt most a Forinttal? Mire számíthatunk, mekkor a drágaságra? Hitelek vissza fizetésénél?
Munkahelyek megszűnnek? Hogy fogjuk túl élni ezt az egészet?
És meddig fog még tartani?
Azt gondolom, hogy mivel mindannyiunkat érint, érinthet ez a probléma, talán vagyunk egypáran akik a hírekből nem mindig értenek meg ezt azt.
Szeretném, ha ez egy olyan fórum lenne, ahol bátran fel lehetne tenni a kérdéseinket és akik jobban érteneke a pénzügyi dolgokhoz azok őszintén válaszolnának és elmagyaráznák kérdéseinkre a választ.
Most neztuk meg, nagyon bejott :D Nagyjabol hasonlokat gondoltam, jo volt latni is :)
Koszonom, hogy felraktad
Sziasztok!
Van egy film,naponta többezren töltik le szerte a világban.
A film címe zeitgeist!/Az idő szelleme/A film harmadik része foglalkozik ezzel a témával,de a többi is nagyon érdekes.Ha az elsőrészt is megnézitek ne adjátok fel az első öt perc után!!!!
/Az elején szándékosan sokkoló képek vannak/
A film nem ijesztgetni akar,hanem felhívni a figyelmet bizonyos dolgokra!!!
De,hogy az egész történet igaz e mindenki döntse el maga.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus - Politikamentesen!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Házassági válság?
- Valaki segítene, komoly lelki válságban vagyok?!
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Szerintetek szégyen, hogy tanári fizetésből összesen 900 ezer forint tartalékot tudtam összekaparni? - Politikamentes válaszok jöhetnek!