Valóban éltek óriások, nephilimek a földön? (beszélgetés)
Ne gúnyolódj.
Te, Intelligenciavezér :P
Én Sárkányoktól származom.
Tudod azoktól a nagyoktól, akik hercegnőket rabolnak. XP
Én megmondtam a hosszú hozzászólásom végén, hogy ha cseszegetésnek érzed nem ellened irányul. Csak nem szeretem a "magyarosított" neveket. :)
Mért is kekeckednék veled.
Tudod, hogy imádlak. :L
Én nem szoktam vitázni, csak ha úgy látom hogy valaki kekeckedik velem...
Úgyhogy a vallási "háborúkat" meghagyom másnak...
De most a civakodás után térjünk vissza szerintem a fórumtémához, ám ha valaki vallási vitát akar folytatni nyisson egy topikot neki. Én nem veszekszek Mitológiákról. Szép történetek, legendák, szép helyekkel, lényekkel. De erről igazán nem érdemes vitázni.
Én legalábbis nem fogok. :)
Filozófiai kérdés, hogy mit nevezünk "valaminek". Az ateisták többnyire az anyagot. Nevezhetnénk még az energiát is, de az is az anyag egy megnyilvánulási formája.
E = m * c2
Nem tudom mit kell egy nem bebizonyított dologról vitázni. Alig jöttem ide de már folyt a vita, most meg én vagyok a célkeresztben.
Beszéljünk másról.
Ki milyen zenét szeret, milyen felétek az idő?
ignoráld.
engem érdekel ez a tema, erdekes h ki miben hisz és miért.
a csaladunkban nőverem nagyon vallasos, hetente jar templomba ha teheti, refurmatus. minden nap olvassa a bibliát.
én nem vagyok atesista de inkabb a realizmusban hiszek, mint abban h valaki csak ugy teremtette a világot.
szoktam vele eszmet cserelni es meg se szoktunk vitatakozni :)
Téged senki sem csesztet, nem értem neked mi a bajod. Senki nem mondta, hogy rosszul tudod. Itt a "rosszul tudod" mondatnak nincs jelentősége. Mivel ezek csak Mitológiák, nem bizonyított tények nem lehet rosszul vagy jól tudodról beszélni.
Mindenkinek megvan az álláspontja.
Nézete, hiedelme, gondolatai az ügyről.
Nem értem min megy a vita, amióta megjöttem olyanokat olvasok, hogy...
Mintha készpénznek lehetne venni akár az Orkokat, a Mihály Arkangyalt, a Mikulást, az Istent meg ezeket.
Szállj már le erről az egy mondatomról, basszus!!!!! Velem nagyon nem jársz jól ha tovább hergelsz!!!! Nem ajánlatos!!!!
Mellesleg hogy te mit hiszel az a te dolgod, én meg megbizonyosodtam dolgokról, arról meg mondhatnám hogy nem tehetek, csakhogy tehetek mert érdekelt és örülök hogy van amit már ténylegesen tudok, nem pedig csak találgatok meg felszíneskedek....
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?
- Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi?