Valóban éltek óriások, nephilimek a földön? (beszélgetés)
szerintem elvakult ez a gondolkdoás mód. nem midnen ember csaló hazug. viszont aki ezt igy gondolja az megkeseredett...az az ember aki mindnekiben a rosszat látja és a negatívumot az tenyleg több szeretet kaphat egy állattól. Sajnalom ha te igy erzed zau ditu h nem szereted az emebreket, ez elszomorito nagyon szerintem.
rengeteg ember van aki önzetlen és jó, én se szeretek minden emebrt, van akitöl raz a hideg, de ettöl fuggetlenul sok ertekes ember vesz körbe akik onzetlenek.
Az állatokat tápláléknak tartom, de nem félek tőlük. Ó egy megrögzött állatvédő, milyen szánalmas. Gondolom te is ideges leszel ha azt látod, hogy egy állatot kivégeznek.
De ilyen az élet, az erősebb elpusztítja, felfalja a gyengébbet.
És még te mondod, hogy én vagyok az érzékeny?
Nem én fakadnék sírva ha látnék a tévében egy kivégzett állatot. Ez a természet rendje.
ez nagyon sarkos kijelentés, és nem helytálló szerintem.
azt mondta h nem szereti öket, gondolm ez arra vonatkozott, h nem rajong értük. és ebbe semmi sincs attol még nem lesz pszihchopata.
szerintem mást értetek ketten az allatok szereteten.
miért? én is szeretem nagyon az allatokat, de attol h valaki nic soda ertuk nem asta el magat nalam.
sokkal inkabb azzal tudja valaki nalam magat elasni ha agressziv, stb
jo jo persze k iaz allatot novenyeket szeeti rossz ember nem lehet, de ez sajnos nem igaz
No hát, aki az állatokat, növényeket szereti, rossz ember nem lehet. Hát igen, akkor nálad pont fordítottja.
Imádom a patkányokat!! Van kettő cuncilim. :)
Én nem szeretem túlzottan az állatokat.
De nem emlékszem, hogy beléd kötöttem volna, amiért ezt a reagálást kaptam.
Én sem majomtól származom, mert én egy féregtől származom aki ott kotorászott a homokba aztán kifejlődtem én, és el fogom foglalni a világot és én leszek a férgek úrnője és minket fogtok szolgálni.... XDDD
Remélem tetszik a tervem. XDDDD
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?
- Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi?