Való Világ 2011 (beszélgetés)
Állandóan kiborul, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő kitalálta.
Szerinted milyen esélye van egy munkahelyen?
Azt gondolom, hogy az ő esetében az ismertség hátrány lesz, mert egyébként tud normálisan kinézni, ha felöltözik. Ha nem lenne a kiborulásairól, cirkuszairól ismert, talán elhinnék neki, hogy egy tanult, kedves, fiatal nő. De így? Ki a fene merné bevállalni, hogy üvölt, mint egy eszelős az iroda közepén, mert kifogyott a festék, amikor éppen nyomtatni akart?
ennél 5 éves unokaúgom is szebben kifesti magát a saját kis készletéből, és legalább olyannal, ami illik is hozzá.
vera meg úgy nézett ki, mint akit megtéptek egy transzi fellépés uán
vmi hírt olvastam reggel, hogy babazsúrra emlékeztetett a finálé vége(BV-re gondoltak)
kinga nagyot koppant, azt hitte, szegény csabival cuccol majd a pecóba, aztán királylány lesz?
csabit sajnáltam, de nagyon korrekten viselkedett, pedig szegénynek nem volt őszinte a mosolya. tuti ezzel fogják most még egy hónapiig idegesíteni, milyen másodiknak lenni
hali!
pedig akkor már nem sok volt hátra. Kinga megen'hozta a hiszti-manci formáját.
Ő volt a szegény, szerencsétlen, akit lehetett sajnálni.
Hat Attila megerdemelte..habar ha tehettem volna en elosztottam volna kettöjük között.
Csak azert nyert mert megmjtatta az emberi oldalat ...különben Csaba vitte volna el a lovet...remelem ez Atitol nem taktika volt...
Valaki találja már meg a Belevaló videóját, plíííííz! Annyira kíváncsi vagyok, lennék rá!:)
Köszi!
Mondom én.
Például azt, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell - most itt a "kenyeret" hagyjuk, viszont a cirkusz megvolt.
Olyan volt ez a villa, mint elmegyógyintézet!
Majdnem mind azért ment be, mert kicsúszott alóla a talaj!
Attila jól átverte őket! Agresszorból kezes bárány lett! Kíváncsi vagyok, mikor esik vissza! - vagy csak idő kérdése?
Jó reggelt!
Az is helytelen, hogy ilyen embereket sztárolnak, nagy művészek meg otthon vegetálnak a kevés nyugdíjukból!
Így van! és rögtön Attila után a második normális: Cris volt. Ez azért sokat elmond :)
Kinga viszont mindenképpen gáz volt. Azok a pofák :(
Egyetlen normális ember volt a belevalóban:Attila!!
Phúúú,nagyon gáz volt!!!
Csak örömömben szoktam sírni...
Úgyhogy most nem fogok,ha nem baj:)