Való Világ 2011 (beszélgetés)
Hát én ilyen alacsony színvonalat a bp tévén láttam utoljára.
Ez szégyen volt.
Az se volt semmi, ahogy Olivér odavetette h most kaptál 50 misit kutya-kötelességed válaszolni a Kingás kérdésre!
Mondjuk Attilán és Anikón kívül szerintem sokakban volt egy kis alkohol!
Rudolf Steiner szerint az élet a ritmuson alapszik.
Minden ami beletartozik az egyetemes harmónia ritmusába, az jó. Ezt a szív érzi.
De ha ha ezt a ritmust megbontják, kaotizálják akár tudatosan vagy öntudatlanul, azzal sötét célokat szolgálnak.
És ezek a sötét célok jelenleg igencsak érvényben vannak. Ezért nem szabad túlzásba vinni ezeknek a műsoroknak a nézését. Ezek a műsorok nem a lélek fejlődését segítik.
Akkor sírjál. Ne tartsd bent mint az Attila. :)))
Mást egyebet úgy se nagyon tehetsz... :)
Béciék lesülyedtek ma egy 5 éves gyerek szintjére.
És hogy ezt az RTL simán hagyta, hát ez elég szégyen.
Ez a Belevaló méltó lezárása volt ennek a 6 hónapnak...
Gratulálok RTL...
Az alapvető emberi értékek hiánya... és ehhez aszisztálnak emberek...még egy színész is:(((
El vagyok keseredve:(
"Mert az emberek jókedvvel és élvezettel haladnak a pusztulás felé, mintha egy álarcosbálra, vagy az ördög esküvőjére mennének. Segíts nekem a lelkek megmentésében. Túl sok a bűn.... A világ hamis biztonságérzetbe ringatja magát."
/Pietrelcinai Szent Pio/
Hát csak , hogy ledöbbenj, hogy hova süllyed már néha az RTL.
Attila volt a leguriemberebb :))
Képzelheted a többit :)
Igen. Többnyire rengeteg tehetséges ember próbál érvényesülni a háttérben, de nem kap lehetőséget mert nem megalkuvó. Sokan szenvednek ettől a problémától. A zenében az underground műfaj többnyire ezeket a problémákat testesíti meg.
A Fluor Tomi is egy nem hétköznapi repper volt, de eladta a lelkét a médiának (ahogy ő is mondja).
Csak úgy tudott érvényesülni hogy gáz zenékkel jutott a csúcsra és mindenki őt fikázza.
Szerintem meg teljesen gagyi volt.
Magát égeti ezekkel.
Majd nézd vissza :)
Szerintem az aljának az alja volt ez most.
A végén kicsit moderáltak, de a közepe mint egy putriban.
Béci beszólása Cristofelnek: De Cris, akkor is Peti megcsinálta a nődet
pl.
Meg ehhez hasonlók.
Hajdu Steve szerintem halál gagyin felolvasta a csicska csicska verset.
Hát egy fos volt szerintem az egész.