Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ezt is megértük :-)
Először is Csaba dokinak üzenném,hogy jól benéztük ezt a Dya-Fecó dolgot,bakker :-DDDD Nekem mondjuk még mindig szürreális (meg valahol irreális is)...Most olvastam,hogy kicsit elvonult,mert állítólag megfenyegette a rokonság.
Tegnap olyan fura volt,hogy itt a vége...Serinek női szolidaritásból drukkoltam, Csabának azért,mert végig ember maradt.De ha nagyon magamba néztem,akkor be kellett látnom,hogy nálam is Attila nyerte a VV-t.Volt,hogy utáltam, irritált,de szerettem is,sajnáltam is,néha szántam is (Kinguci miatt),láttam esendőnek,emberinek,intelligensnek,és humorosnak is.Szerintem nagyon sokat változott a játék kezdete óta,nyitottabb lett.Szívből remélem,hogy tud ezzel a lehetőséggel élni,amit most kapott (és nem csak anyagiak terén,hanem hogy rendbe hozza a kapcsolatait is).És külön öröm volt látni Kinga fintorgó arcát,amikor Attila nyert.:-)))
U.I: Vera nagyon ijesztőre volt sminkelve....
:)))
Szerintem Sehivel össze illenének.
Remélem Kinga nem kell sehova és senkinek. Otthon fog egy jó darabig hisztizni utána meg elmegy a mekibe dolgozni és a kutya se fog rá emlékezni.
Ezt kívánom neki.:)
Kinga tuti helyezkedni fog valamerre, valakihez.
Nem csodálkoznék, ha vmi hírességbe " szeretne bele" hirtelen.
Hali Mindenki!
Öröm volt itt veletek!
Sziasztok!
(Én örülök Attila győzelmének!)
jaja, szöveg szerint, csak van az a kiemelt rész ,ott meg Vera képe van, na mindegy.
Kíváncsi leszek, ki-merre veszi az irányt.
Hááát, a "királylány" ...
Tuti bizti volt benne, hogy Csabika nyeri, Atihoz meg már nem tudott dörgölőzni.
"emberfejnyi mellű lány"... Dyáról van szó, odakattancsálok, erre Vera.
Vagy lehet,h.még nagyon reggel van. Vhogy ez a pár óra alvás nem volt kielégítő, majd'elalszom...
Erősen túl volt rúzsozva a szája, az tény.
Szandika mikor fog szavalni a Bazilika előtt?