Vallomások (beszélgetés)
"Karácsonykor is pont annyi az ételek kalóriaértéke, mint máskor. Nem várom a karácsonyt, sütni-főzni és csak nézni, salátát rágcsálva."
A terhességem alatt sikerült 30 kilót felszednem, ebből 6-ot csak decemberben. A védőnő(érthető módon) le is cseszett érte. Én persze próbáltam azzal védezezni, hogy karácsony volt, az is hízott, aki nem terhes.🙈😃
"Ne küzdj a sorsod ellen. Hagyd, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténjen."
Ebben vajon mi a vallomás?
"Utálom az okostelefont! "
És ezt a véleményedet hogy varázsoltad ide? Tableten vagy laptopon? Mert ez mind egykutya.
“ Alig várom, hogy havazzon. ❄️🌨️”
Én is. 😊☃️
"Napok óta nagyon rossz előérzetem van"
Nekem is. Sőt...
"Karácsonykor is pont annyi az ételek kalóriaértéke, mint máskor. Nem várom a karácsonyt, sütni-főzni és csak nézni, salátát rágcsálva."
Nem karácsony és szilveszter között hízunk meg, hanem szilveszter és karácsony között.
"Amióta itt van a negyedik hullám, nem merek csókolózni a férjemmel."
Újabb felfedezés: a covidnak libidó csökkentő hatása is van.
Minden,ami lehet kettős annak lehet párja is.
A barát megszólítást én sem szeretem valakinek a szeretőjére vonatkozóan. A pár megszólítás korrekt szerintem. Hogy nincs párod, annak okát magadban is keresheted.
A legtöbb zokninak sincs párja, azokat elnyeli a mosógép fekete lyuka.
Hadd szólítsa már mindenki úgy a társát, ahogy akarja!
Nincs anyósom. Sőt, párom sincs.
Nekem sincs párom. Nem vagyok zokni!
"Utálom a hétfőt!"
Biztos hogy a hétfőt utálod? Nem inkább a munkádat, vagy a munkahelyedet?
"Rettegek, hogy anyósom kitalálja, karácsonyozzunk együtt."
Tényleg rémes lehet, hogy a férjed együtt töltse a karácsonyt az édesanyjával, a gyerekeid pedig a nagymamájukkal.
Aztán majd ne csodálkozz, amikor te leszel a nem kívánt anyós.
Emlékszem, akkor láttalak utoljára.
Szegény kis fijacskám"! Még egy ilyen bestét, mint Te!
:P
" Pán Péter szindrómás vagyok. "
Sajnálom. Lehetne akár viccesre is venni a figurát", de sajnos ez egy kevésbé vicces jelenség. Nekem mindig a "mamahotelt" juttatja eszembe. És egyre több fiatalra jellemző, hogy nem akarnak felnőni, függetlenné válni, felelősséget vállalni. Fordulj segítségért! Mert ha nem, nehezebbé válik a kényelemből való leválás.
( Nem hiába tolódott ki manapság a családalapítás is évekkel későbbre?! )
Én meg már senkinek nem hiszek...
Engem pedig hidegen hagynak. Akivel nem vagyok közvetlen kapcsolatban, aki nincs hatással az életemre, felőlem azt hazudik, amit akar.
Rettegek, hogy anyósom kitalálja...
🤣
Amióta itt van a negyedik hullám...
Nem a te hibád.
Tegnap végre összeházasodtunk❣️👍😉 Nagyon boldog vagyok❣️
Biztos, hogy boldog vagy? Miért nem a férjeddel foglalkozol a vallomások helyett?
Tegnap házasodtunk...
Gratulálok!!!
"Amióta itt van a negyedik hullám nem merek csókolózni a férjemmel"
A férjed mit szól ehhez?
Nem tudom. Lehet, hogy így van.
Bőven elég ennyi korlát.
Na de ki tudja ezt betartani? Talán akinek elég az annyi. :) Gondolom.