Vallomások (beszélgetés)
Én azt hallottam, hogy ott is csak gyereknemzés céljából.
Nem tudom, csak mondták nekem. Állítólag egy idős házaspár a második gyerek után abbahagyta a szexet.
Amióta itt van a negyedik hullám nem merek csókolózni a férjemmel
Ugye ezt nem komolyan írtad?
"Rettegek, hogy anyósom kitalálja, karácsonyozzunk együtt."
Mit kell rettegni?
Van szád, hogy közöld, mit akarsz!
Én meg tettem. Volt egy kis szájhúzás, de ennyi.
"A Krisna-hívő szerzetespárok csak gyermeknemzés céljából élnek nemi életet. Megértem ezt a felfogást és nem bírom az olyan embereket, akiknél a kéjvágy az összetartó erő a lélek helyett."
Mindenki másképp csinálja.
A kéjvággyal mi a gond? Teljesen természetes dolog.
Úgy gondolom, nem vagyok egyedül, akitől meg az a felfogás áll távol, hogy csak akkor szexelhet valaki, ha gyereket akar. Olyan ez, mint a katolikus egyház tanítása.
Mindenki csinálja vérmérséklete, igénye szerint!
Soha nem szeretném, ha bárki bármilyen korlátok közé szorítana.
"Amióta itt van a negyedik hullám nem merek csókolózni a férjemmel"
Hát nem is tudom mit mondjak erre, hogy ne legyek túl durva...
Nem vagy normális. Gondolom szex sincs, maszkot is hordasz otthon is és tartod minden pillanatban a távolságot is.
Eszem megáll az embereken....
"A Krisna-hívő szerzetespárok csak gyermeknemzés céljából élnek nemi életet. "
Kolléganőm krisnás lánya 4 éve ment férjhez szintén krisnáshoz. Gyerekük nincs...
"Mindig gondban vagyok, ha elgépelve küldök el egy hozzászólást. Nem tudom utólag javítani, mert nincs "Edit" funció. Csak új kommenttel tudok helyesbíteni. Bosszantó..."
Valóban az. Vannak oldalak, ahol elküldés előtt van egy "Nézet" funkció, ahol lehetőség van korrekcióra. Olyan megoldást is el tudok képzelni, hogy elküldés után 1-3 percig lehetőség legyen a módosításra. Ezen az oldalon is van hasonló: recept feltöltése után 1 óra áll rendelkezésre hogy módosítsunk. Számtalanszor élek vele, és még így is előfordul hiba. Épp a minap kértem meg Hoxát, hogy egészítse ki a receptemet egy hiányzó hozzávalóval.
Kis karácsony nagy karácsony, sok pénz van a bankszámlámon. Örül is a szívem nagyon, ha lesz kedvem, kiposztolom!
😂😂😂😂
Ez tetszik!
Kiszívott nyakkal jött haza..
Egyből be ugrott a Bikini együttestől ez a zenéje!😅 Persze szívás, minden értelemben! Sajnálom!