Vallomások (beszélgetés)
“Egy utolsó szemét mocsok alak vagyok.“
Nem akarok kcsg lenni, de a lényeg a felismerés. Legalább rájöttél hogy nem mással, hanem veled van a baj. Változtass! Meg tudod csinálni! Legyél napról-napra jobb ember. Bár nehéz elindulni, és néha rossz lesz, de rajtad múlik. Ne másik véleményéért élj, hanem létezz úgy, hogy te legyél boldog és a visszakapott jelzések miatt is boldog tudj lenni úgy, hogy más nem sérül. Fel a fejjel! :)
"Ma olyan sok dolgom volt, hogy csak délután 4-kor tudtam belépni a Hoxára."
Jézusom. Katasztrófa. Akarsz róla beszélni?
"Mikor kicsi gyerek voltam, a szüleim tiltották, hogy a takaró alá tegyem a kezem elalvás előtt, vagy benyúljak a bugyimba."
Bárhogy töröm a fejem, nekem nem jut eszembe semmi efféle, vagy ezzel kapcsolatos magánakció... ismerősöm óvodás korában kezdte :)
"Egy utolsó szemét mocsok alak vagyok."
Ez elég szomorú. És ami még ennél is szomorúbb az az, hogy sok van belőletek. 🤢
"Beteg lett a gyerekem karácsonyra. Jó időzítés. "
Mielőbbi felgyógyulást kívánok!
"Egy utolsó szemét mocsok alak vagyok"
Mit csináltál?
"Beteg lett a gyerekem karácsonyra. Jó időzítés. "
Ez olyan, mintha magadat sajnálnád:((
"Utálom ha megszólják a pattanásos arcom. Sajnos rengeteg ételallergiám van és megesik, hogy nem tartom be. Tojás, tej, glutén... nehéz így étkezni. A bűnözés meglátszik az arcomon. Aki nem él ezzel, nem tudja milyen nehéz betartani."
Allergiától pattanás?
Engem még sosem szóltak meg a kiütéseim miatt.
Én simán tudom került a számomra rossz dolgokat...
"Nekem tetsző bölcsességet, az " itt-ott " olvasottat ellopom. Képre másolom a szöveget. Sajátomat is! Ami nem biztos hogy " összhangba " van 1mással. Eredménnyel nem vagyok mindig elégedett."
Nem is ez a baj, hanem hogy zavaróan kevés névelőt használsz.
Nekünk csak 2 nap a karácsony, mert a párom elmegy 26-án 3 napra anyóshoz. Mi nem mehetünk, mert ott lesz egy szellemileg sérült gyerek és féltem az én gyerekem. Rossz ez így ki vagyunk közösítve miatta.
Mitől félted a gyermekedet? Attól ,hogy megismeri a valós életet? De valójában neked vannak ellenérzéseid a sérült gyermek iránt.Tudod mit? Tényleg jobb ha nem is vagy ott.Tisztelet a férjednek!
Egy utolsó szemét mocsok alak vagyok.
Elárulod ..miért?
"Nekünk csak 2 nap a karácsony, mert a párom elmegy 26-án 3 napra anyóshoz. Mi nem mehetünk, mert ott lesz egy szellemileg sérült gyerek és féltem az én ..."
Te b. l. vagy. És h.
A férjed helyében vinném a gyereket, te meg 3 napot is ülhetnél otthon egyedül.
Ha nem a férjedtől van a gyerek, akkor a helyében szentestétől szilveszterig hagynálak otthon.
Szegény gyereked👿.
Nekünk csak 2 nap a karácsony, mert a párom elmegy 26-án 3 napra anyóshoz. Mi nem mehetünk, mert ott lesz egy szellemileg sérült gyerek és féltem az én gyerekem. Rossz ez így ki vagyunk közösítve miatta.
Ez a te fejedben van. Ha a gyereked pici egy órát kettőt eltolthetnetek a gyereked nagymamájaval. Ha a szellemileg sérült gyerek pedig ott él nem várható el hogy kitegyék a kedvedért. A család többi gyermekére nem m veszélyes csak a tiedre? Ennek kifogás szaga van. Nem akarsz menni oszt ennyi.
Mi az, hogy nem mehettek és ki vagytok közösítve? Te vagy az aki kizárja magát. Jesszusom. Ő is ugyanolyan ember, mint bárki más. Nem hinném, hogy közveszélyes.
Nekünk csak 2 nap a karácsony, mert a párom elmegy 26-án 3 napra anyóshoz. Mi nem mehetünk, mert ott lesz egy szellemileg sérült gyerek és féltem az én ...
Gondolj bele, te is lehetnél az anya helyében, lehetne neked sérült gyermeked, vagy várj csak, lehetnél a gyermek helyében és lehetnél te is sérült. Igyekszem kultúráltan megfogalmazni. Mitől különbözől tőlük?! Miben vagy másabb? Miben másabb a te gyereked? Félsz, hogy fogyatékos lesz?! Tudtommal, nem fertőző betegség. De, várj, tudok egy rosszabb betegséget. Úgy hívják, hogy embertársaink elfogadása! Ez a világ legnagyobb betegsége, hogy kicsit többet lát a gyereked és nem egy olyan embert nevelsz belőle, amilyen te vagy. Bármilyen sérült is legyen, egy fogyatékos gyermek ugyan annyit ér, mint a te gyereked. Tudod, nem a gyerekeddel van a hiba, hanem benned van. Szedd össze a kis seggedet és az aprócska agyadat és ne te érezd magad megsértve. Arról, hogy ki milyen és honnan jött, esetleg más a bőrünk színe, valami, bármely fogyatékkal elő ember és ember közt sose tegyél különbséget. Ülj le velük, ismerd meg a történetüket, adj egy esélyt nekik és rájössz, hogy akar egy szellemileg fogyatékos gyermek is tud ugyan olyan aranyos és kedves lenni, vagy ugyan úgy szeretni. Sajnálom, hogy ezeket sose mutatták, vagy tanították meg neked. Igazán szegény lelked van. Az meg, hogy ki vagy közösítve.... csúnyát nem írhatok. Gondolkozz azon, hogy mennyire, de mennyire egy szánalmas ember vagy.
Ha én lennék a férjed, már rég úgy bttalak volna ki, mint macskát szrni.
TI VAGYTOK KIKÖZÖSÍTVE????
ez a vallomás szánalmas és siralmas,remélem nem haragszol meg ,ha nem téged foglak sajnálni!