Vallomások (beszélgetés)
'Sajnálom, hogy sokan inkább belerúgnak azokba akik tanácsot kérnek. Biztos nem jókedvéből írja ki a fórumot. Nem azt mondom, hogy sajnálni kell, de legalább egy biztató szót mondani.'
Vagy kapott választ, csak neki nem tetszőt?!
'Boltban kb. 1,5 éves fiúcskának mondja az anyja:" Ámon azt tedd vissza". Nagyon tetszenek ezek a különleges nevek.'
Én meg inkább elborzadok, hogy milyen neveket találnak már ki... Zóra, Linett, Brianna, Betta, Bibiána etc... ha külföldivel házasodik az ember megértem, ha külföldi neveket adnak a gyereknek. Egyébként életemben nem hallottam még, hogy pl. egy balkáni országban Bélának nevezték el az utódot..
"Sajnálom, hogy sokan inkább belerúgnak azokba akik tanácsot kérnek. Biztos nem jókedvéből írja ki a fórumot. Nem azt mondom, hogy sajnálni kell, de legalább egy biztató szót mondani."
Én is sajnálom, de más miatt.
" a lehetőség semmi ! csak ha megragadod ! "
Ez egy örökérvényű igazság. A görög mitológiában Kairosz volt a lehetőség megtestesítője. Ha Kairosz veled szembe jött, akkor megragadhattad a homlokán az üstökét, vagyis élsz a lehetőséggel. Ha elment melletted, akkor már késő, mert Kairosznak hátul nem volt haja, így nem tudtad visszatartani. Ráadásul Kairosznak szárnyai is voltak, hogy minél gyorsabb legyen. Így aztán a lehetőség néha csak egy villanásnyi időre áll fenn. Na, ezt kell megragadni.
Érdekes kérdés, hogy bizonyos esetekben mit nevezünk mondjuk etikátlannak. Ugye a koldus maffiát biztosan...
Nagyon nehéz nekem a hülyékkel.
Ilyet ne mondj, mert az egész csak nézőpont kérdése.
A rács mögé zárt elmebajos is azt mondja: milyen jó, hogy megvéd a rács a sok hülyétől.
Volt egy szerelmem, akit nem tudok elengedni, soha nem sikerült, szerintem már nem is fog. Lehetek még boldog? Igen: nem baj, Nem: Térdepelj
szerinted soha nem is fog sikerülni.....akkor miről beszélünk? ugye tudod magadtól is a választ a kérdésedre?
'Volt egy szerelmem, akit nem tudok elengedni, soha nem sikerült, szerintem már nem is fog. Lehetek még boldog? Igen: nem baj, Nem: Térdepelj'
Nem szabad senkit idealizálni, és tökéletesnek hinni. Ha észreveszed a hibáit, akkor lassan ki fogsz tudni ábrándulni belőle. Semmi nem tart örökké.
'Látom, ha normális gondolkodású valaki azt nem értékelik.'
Ami neked normális, az nem jelenti azt, hogy másnak is az.
Egyébként ki/mi határozza meg, hogy mi számít normálisnak?
'Nagyon nehéz nekem a hülyékkel.'
Ehhez szintén azt tudom csak írni: neked ők, másoknak te vagy a hülye.
'Több mint háromezer megosztás után, több pénzt kaptam mint valaha volt a bankszámlámon. Éljen a Facebook!!'
A csalás bűncselekmény. Nagyon vigyázz, mert nem mindenkit tudsz megtéveszteni és átverni. Az ilyen dolgok mindig visszaütnek. Biztos megèri ez neked???
Ha úgy vesszük, a megosztás segített neki. Minél több a megosztás, annál több emberhez eljut. Maga a kuncsorgás nem lett volna elég megosztások nélkül.
Amúgy ez volt az, aki már múltkor is írta vallomásában, hogy adományokból jobban él, mint amikor dolgozott. Kérdezés nélkül vágnám ki innen! Bár lehet, hogy már ki is van! Nem tudni!
"Komolyan olyan fontos a törzspont, hogy emberek képesek ilyen fórumokba írni,.."
Hogy a viharba ne lenne fontos.
"Komolyan olyan fontos a törzspont, hogy emberek képesek ilyen fórumokba írni, hogy pl "milyen színű zokni van rajtad?" Nem értem."
Akkor nem érted és akkor mi van?
Én meg azt nem értem, hogy egyesek miért másokkal foglalkoznak örökké? 🤔