Vallomások (beszélgetés)
"Látom, ha normális gondolkodású valaki azt nem értékelik."
Megfogalmaznád, hogy számodra mit jelent a normális gondolkodás? Mert másnak mást jelent.
"Látom, ha normális gondolkodású valaki azt nem értékelik."
Az a baj, hogy te közel sem vagy normális gondolkodású.
Pontosan úgy, mint az alábbi régi viccben:
"Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!"
😀😀😀
"Határozott vagyok!"
Nagyon helyes! Csak ne titokban :)
"Több mint háromezer megosztás után, több pénzt kaptam mint valaha volt a bankszámlámon. Éljen a Facebook!!"
A karma majd előbb-utóbb utolér! Remélem! Gusztustalan vagy!
"Több mint háromezer megosztás után, több pénzt kaptam mint valaha volt a bankszámlámon. Éljen a Facebook!!"
Ezt, hogy kell csinálni?
Bocsi ,rossz helyre írtam😊
Még reggel van😉
"Ezek közül melyik a kedvenc illatod?"
Tetszik ez a kérdés😊👍
,,Minél többet bánt, sérteget, annál jobban szeretem.,,
(Bocs, nem találom a megfelelő irásjeleket ezen a laptopon)
Először azt akartam irni, hogy....Maaargit! Normááális?!
De inkább csak annyit jegyzek meg, hogy nem vagyunk egyformák. Te alighanem mazochista lehetsz, akit az ilyen viselkedés tesz boldoggá. Mindenesetre különös ezt nekem olvasni.
"Kikapcsoltam a facebook értesítést..."
Nyugodtan kikapcsolhatod az egész fészbukot, nem vesztesz vele semmit.
A facén túl is van élet. Az igazi. 👍
Kikapcsoltam a facebook értesítést a szülinapomról. Kiderült, ki az, aki facebook nélkül is tudja a dátumot. Korábban 100-an írtak, most, hogy kikapcsoltam, csak 9-en... De érdekes módon olyan is felköszöntött, akire nem is számítottam. 🙂
Jó, de ha az 1 ír a faladra köszöntőt, akkor a többi is elkezdi, mert látja. Imádom amikor azt írjàk két nap múlva: köszönöm, hogy gondoltál rám. Gondolt a franc. Láttam, hogy születésnapja van, írtam neki udvariasságból. 😀
"Kikapcsoltam a facebook értesítést a szülinapomról. Kiderült, ki az, aki..."
Jó teszt, én is alkalmaztam rég.
Érdekes még, hogy rengeteg olyan ember van, akinek ismerőse vagyok himmihummi szívességekért, de nekem egy sem, aki segíthetne, ha megkérem. Szépen fogyogatnak...nem baj, ha utálnak érte, az élet már csak ilyen.
"Kikapcsoltam a facebook értesítést a szülinapomról. Kiderült, ki az, aki facebook nélkül is tudja a dátumot. Korábban 100-an írtak, most, hogy kikapcsoltam, csak 9-en... De érdekes módon olyan is felköszöntött, akire nem is számítottam."
Nekem ki sincs írva, és az üzenőfalamra sem tud senki írni. Aki ismer, az megtalálja a módot, hogyan köszöntsön fel.
"Már nem vitázom senkivel. Nem látom értelmét."
Talán azért, mert nem vitázni akarsz, hanem mindenáron meggyőzni a másikat a Te - vélt, vagy valós - igazadról.
Sajnálatos módon ez a bejegyzésem értelme(zhete)tlenné vált, miután a vallomást, amelyhez hozzászóltam, törölték.
Sajnálom!