Valentin-nap férfiszemmel (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valentin-nap férfiszemmel
Az anyukámat is szeretem minden nap, mégis nekiszentelem május első vasárnapját :)
A gyereke(i)met is, mégis a gyereknap csak az övék.
Ma a szerelmet ünnepeljük. Ha nem is feltétlen ajándékkal.
A cikk tetszett! :)
Én örülni szoktam, ha kapok virágot, színházjegyet, vacsorameghívást, bármit, ma is örülnék, tegnap is, holnap is, teljesen mindegy. Csókok stb meg adottak más napokon is.
Nem tartjuk a Valentin-napot, pusztán azért, mert számunkra nem különleges.
Hogy mások tartják... felőlem :-) . Biztos ők is szeretik máskor is a partnerüket, és mellette nekik kell olyan nap, amikor ezt még külön megerősítik egymásban.
Ha ilyen napot választanék, az inkább a házassági évfordulónk lenne.
Ma és ilyesmiről nem vitázom,de! Az én férjem tesz nagyot média nyomására, és én nem veszek semmit.
Le kellett írnom , mert kb. egy hete volt egy fórum, akkor elmondtam a véleményemet.
Ha itt voltál, biztos veled értettem egyet.
Mondom én, mid egyformán KISZÁMÍTHATATLAN. :)
Es el ne felejtsem:
Nagyon boldog Valentin napot mindenkinek!
:D
:)
High five!
Az megvan, hogy a hagyomanyokat mi teremtjuk?
Hat, husvet sem volt mindig, meg farsang, meg a busojaras is emberi talalmany.
Vagy már csak túl nagy volt a média nyomása rajta! :)
Na jó, ha kapnék egy szivecskés bögrét nem vágnám hozzá, ezt elismerem, de nem várom el tőle és én sem veszek semmit neki.
Azért te sem vágtad volna hozzá, szerintem.
De ebben az az érdekes, amit írtam.
Lehet, úgy gondolta, 34 év után, legyen!
Olyan kiszámíthatatlanok a férfiak!!
Én biztos nem dícsérném meg a férjem, ha mára kitalálna valamit. Rosszul vagyok a nagy nyugat álatal ránkerőltetett bugyuta ünnepektől. Egyébként járunk kettesben kávézni vacsorázni még három gyerek mellett is, meg veszünk karácsonyi ajándékot, meg szülinapit stb. De a Valentin nap számomra csak azt jelenti, hogy ma kihagyjuk a szokásos péntek délutáni kávézásunkat, mert teli lesz az összes kávézó, cukrászda olyanokkal akik az évnek csak ennek a napján tartják ezt fontosnak.
Kedves férfiak, ne okozzon ez a nap számotokra stresszt, ellenben próbáljatok meg egész évben figyelni a párotokra, vegyétek ki a részeteket az otthoni teendőkből és a gyereknevelésből, és időnként csak úgy menjetek el kettesben vacsorázni, mozizni, koncertre stb. Egy nap úgysem lehet bepótolni azt, amivel egész évben nem foglalkoztok.
Azert mert megunnepeljuk ezt a napot meg nem jelenti azt, hogy maskor nem szeretjuk egymast, nem veszunk egymasnak aprosagokat, nem megyunk etterembe. Ezt az ervet nem is ertem.
A vert izzado pasi viszont szimplan hulye.
Képzeljétek! Sose tartottuk, abszolut nem foglalkoztunk vele.
Erre ma a férjem adott egy fehér csészét, amin nagy piros szív van. Szép, ésmajdnem elejtettem, úgy meglepődtem.
Öregszünk, vagy mi történik? DDD
Kedves Daddy!
Ezt szépen megírtad, és hatalmas igazság van benne!
Eleinte az én férjem is mondogatta, hogy Bálintnap, meg én minden nap szeretlek! Ettől felállt a hátamon a szőr!
1. Aki Bálintnapnak hívja ezt a napot, irigykedik, hogy nem az ő névnapjára esik ez a gyönyörű világnap.
2. Attól még a fákat is szeretjük, csodáljuk, hogy van nekik egy világnapjuk!
3. Virágosok találták ki, hogy megszedjék magukat... És akkor mi van?
4. Jaj, most erre költsek? ... Micsoda? Semmi ötleted nincs? Szomorú! (Ahogy te is írtad, egy cetli szívecskével és szöveggel bőven megteszi!)
5. Én nem tudom, mi a sz@rt találjak ki minden évben!... Hát basszus! Nem sok nap van az évben, hogy meg kell erőltetned az agyadat, vagy inkább a szemedet, hogy észrevedd, mire vágyom!
(Megjegyzem! Nem vágyom arra, hogy költsön rám, legyen kreatív!)
Én ma mit kaptam? Mert már megkaptam az ajándékot!
Egy különleges szeretkezést kaptam éjjel, megvárta az éjfélt, így a mai napra esett. Mennyibe került? Nem tudtam összeszámolni, de talán 0?:)
Én meg most megyek megsütni a tortát. Tavaly cici alakú volt, az előtt mindig szívecske. Idén is szívecske lesz.
Hát kb. ennyit szerettem volna ehhez hozzászólni:)
Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!
Boldog szerelmesek napját - én így hívom!
Ugrás a teljes írásra: Valentin-nap férfiszemmel