Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Szia!!
Te mindennap merlegre alsz??!!!
Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
Meg lett az eredménye a tegnapi munkámnak.
-50 deka.
Joo reggelt !!!
Hova tunt a nagyfonok!!Nincs be irva a zsirlapra az uj eredmeny??!!!
Már amikor van kedvem.
A múlt héten sok kimaradt, remélhetőleg ezért nem ment a súlyom lefele.
Megyek fekszek, reggel remélhetőleg nagyon jókat fogok mérni.
Jó éjszakát mindenkinek!
3*20 perc Réka torna délelőtt.
Utána ebédeltem, és rá kb fél órára 20 perc súlyzós stepperezés volt.
Így a mai napra össz 80 perc tornám volt.
Üdv mindenki!
Végre meggyógyultam, itt eszem közben a sárgaborsó főzelékemet (keményítő napom van)és olvasom mit írtatok. :)
Viszont volt haszna a betegségnek is...2 kilót leadtam az egy hét alatt. Most vagyok 87 kiló. XD
Lötyög rajtam az a naci, amiben SZILVESZTERKOR (!!!) (még üres hassal is) alig bírtam leülni, majd lakoma után ki is kellett gombolni...-.- Na,
most ez a gatya úgy lötyög, hogy ráncot vet a fenekemen. =D Sokkal csinibbnek érzem magam már most is! :)
Igen azt. No jó, nem mondom hogy nem teszem le a lábaimat pl a térdelős gyakorlatoknál, meg nem marad ki 1-2 darab az általa előírtból, de ha elkezdem nem adom fel, megcsinálom a 20 percet.
A súlyzóssal semmi bajom. Az szerintem tök jó.
A 2. blokk a steppaddal már kicsit nehezebb, de itt talán a lényeg ugye az álláson van, az meg elmegy.
Amit a legrosszabbnak tartok, az a talajon lévő ill. térdelő gyakorlatok.
De ha ez kell neki hogy formás legyek, egye fene, kibírom.
Ami számomra a legkönnyebb az az "Add önmagad 1." c. DVD-je.
------------
Azóta hogy ebédeltem, épp most szálltam le a sztepperemről.
2 perc, 1100 lépés, súlyzóval nehezítve.
Ilyenkor azt alkalmazom, amit a Réka a 2008-as Napi 20 perc...dvd-jén az 1. blokkos súlyzós gyakorlatai során csinál.
Így hogy súlyzózok és közben stepperezek, még jobban kifáradok.
Most úgy vagyok vele, hogy H-SZe-P-en Réka tornázok, és 20 perc sztepper.
K-CS-ön pedig csak sztepperezek.
Végre végeztem a mai napi tornámmal. Jobb így már magam mögött tudni.
20 percnek indult csak, aztán 60 lett belőle.
Réka tornáját csináltam, egészen pontosan a Napi 20 perc önmagadért c. dvd első 3 blokkját.
20 perc felsőtest súlyzókkal
20 perc comb formálás
20 perc csípő popsi formálás
Az ebédem ezután jó kis kifáradás kipihenése után
1 levesmerő karalábéleves, és 1 levesmerő sóska lett 2 tojással.
A sóska természetesen édesítőszerrel (édesített) illetve zabkorpa-tejjel (sűrített) készített.
sziasztok mindenkinek.
nekem a ma reggeli súlyom69,5kiló:)
kérném beírni
Csak érdekességként, ha méregetem magam, mi sül ki belőle: múlt hétfőn 129,2 voltam, ma reggel 127,3, ez kerül a táblázatba. Délelőtt bicikliztem és eveztem két és fél órán át, most szálltam le, a mérleg szerint 126,6 vagyok most.
Tegnap délután kereken 127-et mutatott, megittam két liter light kólát, ami két kiló, tehát, ha ráálltam volna a mérlegre, akkor tegnap este 129-et mutatott volna. 24 órán belüli mérésem tehát a maximum 129, a minimum 126,6. Ezért írom, hogy senkinek se vegye el a kedvét, ha esetleg több a súlya az előző napinál.
Nekem az számít, hogy január 10-én 134-ről indultam, most meg már 127 alá is kacsintgat a mérleg...:)
Ha az ivás miatt mutat többet a mérleg, akkor de, nyugodtan igyál! Az nem hízás, ha több folyadék van benned. Mint ahogy az sem fogyás, ha kevesebb, és ettől mutat kevesebbet a mérleg.
Ha már több hónap eredménye lesz a táblázatban, és az aktuális hetet összehasonlítjuk egy jóval korábbival, az már fogyás! Nem győzöm leírni, ha valakinek több a súlya az előző napinál, sem hízás!!!
Nyugodtan igyál annyit, mint az állat, mert az is annyit iszik, amennyi jólesik neki!
Sok igazság van ebben.
Ha belegondolok, akkor nem kellett volna meg inomm tegnap azt a 3 liternyi innivalót?!
Ma már 1 üveg teát benyakaltam, de már itt mosolyog rám a következő adag a kancsómban.
1,3 liter megy bele egy kancsóba.
Egy tojásban kb. 60-70 kalória van, fogyókúrában legalább 1300-1500 kalóriát kell enni, ami azt jelenti, hogy napi 20-25 tojást megehetsz, persze csak magában. Szerintem ezt éjjel-nappal ennéd, akkor sem menne le a torkodon, főleg a harmadik nap után...
Én nem vagyok híve az olyan fogyókúráknak, ami csak egy-kétféle ételről, vagy italról szól.
Visszafogott, mértékletes kaja, akár még a túrós tészta is belefér, sok hús, köretnek zöldség és RENGETEG MOZGÁS! Nekem ez a fogyókúrás hitvallásom, ettől függetlenül, könnyen lehet, hogy beillesztek egy tojáshetet.:)
Akkor a tojás sárgáját ne egyem meg szerintetek?
Meg azt nem értem ebben a diétában ,hogy vacsorára lehet bőven enni, eddig mindig úgy voltam vele, hogy vacsira nem ettem szinte semmit:S
Amúgy ez az a diéta
Én isssss szuper jó pasi!:)))
Ugyanez az inspirációm!:))
Szia! A spenóthoz tuti a főtt tojás!
Apropó tojás: azt tudtátok, hogy a tojás fehérje az nagyon egészséges? Akár húsz tojás fehérjét is lehet enni egyszerre, benne is van a nevében, hogy fehérje, az jöhet minden mennyiségben! A tojás sárgájával kell vigyázni!
Sziasztok Angyalok! Köszönöm az eredményeket, még a mai nap beírom a táblázatba. Nos, az én múlt heti teljesítményem sem a legjobb a súlyom szempontjából, de!!! Tegnap már hányingerem volt az ásványvíztől, és volt itthon egy kétliteres light kóla, amit mind be is nyomtam, bizonyára ettől nem annyira eredményes a heti eredményem, hisz a kóla 2 kg. bárhonnan is nézem. Picit azt veszem ki, hogy mindenki valamelyest elégedetlen az eredményével, de ha belegondoltok - már sokszor elhangzott -, 30-40 deka súlytöbblet nem hízás, mint ahogy 30-40 deka mínusz sem fogyás. Ingadozik a súly, ezt sose felejtsétek! Próbáljátok ki, hogy két nap egymás után ugyanazt eszitek, isszátok, tuti nem ugyanannyi lesz a fogyás, vagy hízás. Ezek a súlyváltozások fel/le a folyadéktól vannak. Ha valaki nem hiszi, jöjjön ide, megmutatom. Ha előző nap beiszom, másnap reggel ráállok a mérlegre, nálam még másfél-két kiló súlytöbblet is elő szokott fordulni. Reggel felmászom az evezőpadra, és amikor leszállok, ugyanez a plusz két kiló eltűnik! Ez se nem hízás, se nem fogyás. Ezeknek a súlyváltozásoknak csak egy része a zsírégetés. A fogyást ott (is) lehet igazán mérni, ahol sok a zsír. Mondjuk a derékon, vagy a combon. Amikor a régi gatya újra feljön. Nos, szerintem mindenki nagyon ügyes, aki itt van...:))
Még egy gondolat a múlt heti nyuszi nappal kapcsolatosan: a hét közepén azt gondoltam, majd hétfőn eszem húst, nem keveset. Ennek ellenére sütöttem magamnak egy baromi finom kaját..., csak zöldségekből!!!:)))
Mindenkinek nagyon jó zsírégetős hetet kívánok, holnap február, majd ezután jön a tavasz!:))
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!