Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Fel is akasztom a érlegemet a fára ha nem lesz meg az 1 kilóm.
Ma édesítővel csináltam sóskát. zabkorpás tejjel sűrítettem.
Ezen gondolkozok még egyenlőre, de szerintem ez lesz az ebédem mára főt tojással.
Jóreggelt!
Nekem még csak 1 kiló sem ment le múlthét óta:(
Ajjjajj..
Viszont kaptunk egy csomó tojást, úgyhogy most a héten tojás diétát fogok csinálni:) már eszem is a tojásomat:)
Sziasztok, jó reggelt!
Meg volt a nagy mérlegelés mindenkinek?
Megírtam én Charlienak az eredményt -70 dkg lett.
Tegnap csak nem bírtam kihagyni a tatárbifszteket, ezer éve nem ettem és nem is fogok mostanában enni.
Sziasztok!
Maradt az a fél kiló ami tegnap reggelre vissza jött. Szerintem víz , mert még csodálkoztam is , hogy ment le torna nélkül sőt még dolgozni se jártam 1 hétig és mégis 1 kiló mínusz volt , ezek szerint csak fél kiló a többi meg víz vesztés volt amit vissza pótoltam.
Nem baj lassan , de biztosan haladok a cél felé.
A héten már tudok tornázni is és remélem jobban megy a fogyás , de ennek is örülök , mert éhezni nem éhezek és ez is valami.
80 kiló 10 deka vagyok.
Sziasztok.
Szép napot kívánok mindenkinek, és eredményes hetet.
Nekem se lett nagy eredményem.
A tegnapi napom ellenére +40 dekám lett mára.
Így a ma reggeli mérésem: 95,4kg
comb: 71cm
derék: 88cm
csípő: 111cm
Nekem se ment le sok ,40dkg ..de ez is valami!!!
Mar csak 13kilo a celig!!!
Szia !!
Van ilyen is,igen szamit a mensi ,nem is keveset!!
Én is megyek, látom nincs fenn senki a fórumon.
Reggel mérek, addig is jó éjszakát kívánok mindenkinek. Reggel pedig a lehető legjobb eredményeket!
Amúgy mi is meglepődtünk, ahhoz képest elég sokan voltak, 30-40 emberrel találkoztunk.. Sőt kisgyerekkel is voltak:) nagyon jóóó volttt:)még fogmosi és én azt hiszem alszom is.
jóéjszakát:)
No nekem ez az ami lemaradt, a sztepper.
Alvás... én még fenn vagyok, a fiam meg mire bejöttem el is aludt; mint akit fejbe vágtak...
Sziasztok!!!
Képzeljétek ma kirándulni voltunk a Cuha pataknál, mindjárt töltök fel képeket:) annyira szép, mindenkinek ajánlom!!!
Helló, sziasztok. Egyetértek Charlieval, nekem is szokott fel-le ingadozni nem kell elkenődni, aztán meg megy lefelé a súly.
Sokat szteppereztem, hogy holnap jó legyen az eredmény.
Végre végeztem a dolgaimmal. Megyek egy jó kis meleg fürdőt veszek, amíg nem hűl ki a víz kicsit.
A vacsim a végén 1 activia lett 1 naranccsal.
Kíváncsi leszek mi lesz reggelre.
Ha nem lesz mínusz dekám, nem tudom mit kezdjek a továbbiakban az étkezésemmel.
Sziasztok!
Csak gondoltam bejelentkezem!
Már jó régen nem jártam erre, sok volt a munka. Nehéz hét volt étkezés szempontjából, a hétvégére pedig belém bújt a kisördög és mindenféle "rosszaságokat(csoki,sült krumpli)" ettem. Pedig már lassan 1 hónapja olyan jól bírtam, az akaraterőm elfáradt egy picit.
Most érzem, h milyen rossz az édességet kívánni, eddig nem volt ilyen gondom.
De kielégítettem minden bűnös szenvedélyemet, így nem is fog hiányozni egy jódarabig :)
Szia!
Nem adom fel csak , rosszul esett a plusz fél kiló , pedig nem tettem semmi "rosszat".
Ma is egy csomó süti volt az ebéd után és hősiesen ki bírtam , hogy ne egyek még egy falatot se.
Nagyon szép vasárnap délutánt, lányok! Remélem mindenki fitt és egészséges!:)
Holnap mérünk, de úgysem felejtettétek el, tudom. Megint kérem, hogy küldjétek el nekem privátban az eredményeket, akinek a korábbi hiányzik, azt is, ne kelljen itt keresgélnem.
Ma nekem dekára pontosan 127-et mutatott a mérleg. Ez a hó végi célom, tehát kedd reggelre kell 127-nek lennem, van még egy napom edzésre. Ma 127-et teljesen üresen nyomtam.
Ma befejeztem a nyuszi hetet, egyrészt elfogyott a cucc, másrészt nagyon kívánok valami meleg levesfélét, ezért frankfurti levest főzök magamnak, sok kelkáposztával, kevés krumplival és virslivel.
Nálam eljött az idő, amikor csodálkozva néznek rám azok a barátaim, akik három legalább három hónapja nem láttak. azt mondják, hihetetlen a változás. Kb. 19 kilót adtam le az elmúlt három hónapban, ennek nagy részét januárban (12-őt, ezért is nyomok féket februárra, mínusz 7kg. a célom.
Olvasom zsanzit, el ne keseredj, nekem két kilót is ingadozik a súlyom két-három napon belül. Nagyon szeretném, hogy senki se adja fel, valami iszonyatosan frenetikus érzés megszabadulni a kilóktól, azt kívánom, hogy mindannyian éljétek meg! És az az érdekes, ahogy fogyok, a lelkesedésem csökken, az örömöm pedig nő!:)
Tudjátok mit? Még az a túrós tészta is belefér néhanap, ha kell, cukorral, miért ne? Mértékkel bármi!:) Egy a lényeg, égjen a zsír!!!:))
Megnéztem a karfiolokat, hát tényleg érdekesek, ilyeneket még én sem láttam.
Egyébként én sem rizzsel csinálom a karfiolt és nem is hiányzik belőle.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!