Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....? (beszélgetés)
"Javaslom a fórum bezárását!"
Ez mekkora duma. Jót nevettem :D
Sztem aki nem akar húst enni, mert csak, az ne egyen, az egyen zabot, boldog őszibarack lével (bár nem tudom, hogy egy barack mi a fenétől boldog).
Aki meg szereti, az úgyis eszik, és akárhogy is vannak az állatok kezelve, megeszi. Többek között azért, mert a csülkös pacal finom.
Ha valakit annyira izgat, hogy mi folyik a vágóhídon, sztem menjen el oknyomozni, gondolom itt a fórumon baromi nincs senki, aki ott dolgozna, és ha mégis, úgysem fogja elmondani, hogy mi folyik ott. :)
Ma nem nyílhatnak fórumok bármilyen témában?
Akkor nem forog a gyomrod, mikor kimúlt állatok tetemeit eszed?
Az anyák napját pedig ne misztifikáljuk már túl! Az állatok is szülnek,és felnevelik a kicsinyeiket.
tényleg. és még a szállítás előtt is. eleve a tehenek és disznók megerőszakolása is az. meg a csirkék csőrének leégetése. meg a fiú csibék bedarálása. meg a bikák kasztrálása.
az emberiség még nem nőtt fel a 21. századhoz... :(
Tudom anyák napja van. Én is az lennék...
Nem épp a legjobb az időzítés erre a témára.
De egy bizonyos mélységig érdekel engem is. Húst is eszek..
Nem mindegy hogy az adott állat milyen stresszbe volt mielőtt valóban a vágóhídi szalagra kerül.
Szállítás során tuti van elhullás. Gyanítom a zsúfoltság, nem kapnak vizet, és egyéb más ok miatt.
Te élvezed az erről való beszélgetést,
vagy csak borzolni akarod a kedélyeket???
Csodás vasárnap, szép május, örömteli ünnep,
Anyák napja van!
(keressél a net-en ilyen képeket, talán filmek
is vannak)
Mosolygós szép napot, jó pihenést kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyókúrát ajánlotok? Sajnos semmi rendszert nem tudok az étkezéseimbe vinni a munkám miatt
- Fogamzásgátló abbahagyása után rendszertelen mensivel mikor érdemes tesztelni?
- Ti bírjátok a légkondit, illetve a levegőkeringető rendszert?
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!
- Kinek volt már ilyen rendszertelen?
- Hány hónapos kortól lehet rendszert kialakítani a babáknál? Mit tegyünk, ha két etetés között is sír?