Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Utcai evangelizáció fórum

Utcai evangelizáció (beszélgetés)

1 2
5. Basset (válaszként erre: 2. - Féknyom)
2010. márc. 22. 18:57

ÖÖÖ... Légyszi,próbáld meg szalonképesen... :)

Érdekelne, hogy mi az, ami különösen bántott például. Ahogy beszélt? Amit mondott? Kritizált, okoskodott, erőszakoskodott (hogyan) vagy mi?

Szerinted lehetne úgy evangelizálni az utcán, hogy az ne hagyjon ilyen nyomot? Hogyan?

4. 1aa92abc3d (válaszként erre: 1. - Basset)
2010. márc. 22. 18:31

semmilyen...

ha utcainak tűnik az a pár jehovista, aki néha napján feltűnik az utcánkban a kiskönyveivel, akkor igen.zavaró.de szeriontem túl lehet élni

3. goodall (válaszként erre: 1. - Basset)
2010. márc. 22. 18:25
Engem semmivel. Istennel való kapcsolatom a kettőnk dolga (Mármint Istené és az enyém), és ahhoz semmilyen szervezett egyháznak nincs köze. Zaklatásnak tartom, ha akaratom ellenére szeretnének berángatni bármiféle gyülekezetbe. Azért van szabad akaratunk, hogy éljünk vele.
2. féknyom (válaszként erre: 1. - Basset)
2010. márc. 22. 18:17

Szia!

Ha én leírnám a véleményem, törölnék a nickem.

2010. márc. 22. 18:14

Utcai evangelizáció. Szerintem nincs olyan ember, aki ne botlott volna már ilyenbe jártában-keltében. Mi a véleményetek róla?

Mi volt az, ami nagyon bosszantott vagy zavart, milyen kellemetlen élményeitek voltak? Hogyan lehetne barátságosabbá tenni? Téged mivel lehetne "megfogni" egy ilyen esetben?

Várok pozitív tapasztalatokat is! :)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook