Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel (beszélgetés)
Reggel 8 fok volt,most 18,de en fazom.
Hát igen nagyon sokat kell!Idén tényleg sokat esett/esik!Bepótólja ez elözö hómentes éveket!
Ott milyen az idő?
Sokat lapaltotok?Eleg kemeny tel van.
Sziasztok mar pihenore tertetek?Nagy ho esett? A lanyom irja,hogy alig lehet a hazbol kimenni.Itt is hideg van.
én mindjárt tornázok:) amúgy edina csinált egy másik fórumot, és ott is...:)
sziasztok lányok,merre jártok?
Miért nem csinálsz itt egy topicot ahova meghívod a városodban élő babásokat lehet hogy találsz olyat aki közel van hozzád és össze barátkoztok a barátnőd meg vissza fog térni amint neki is lesz babája.
hát nem tudom... mondjuk nekem nagyon nincs tapasztalatom benne:)
hihi!lehet,de lehet hogy őt még nem érdeklik ezek a babás dolgok!csajos barátnőre vágyik nem anyukára...mondjuk milyen barátság az ilyen?
lehet az ő barátnőjének "fóbiája" van a kisgyerekektől:)
ó ez szomorú
az én barátnőmnek is most született picije,de nem hanyagolom el,igaz egész más lett minden,mert egész végig csak a picivel foglalkozunk,de én élvezem!
hát lányok az én barátnőim se jobbak, csak mondjuk én nem tartok igényt rájuk... mivel én nem akarom falni a pasikat, nem bulizok ezerrel, és nem drogozok, mint ők:S
Sajnálom.Én meg úgy jártam,hogy a volt kolleganőmmel tartanám a kapcsolatot.Legutóbb,hogy felhívtam(előtte legalább 1,5 hónapja nem beszéltünk)amikor felvette,és mondta,hogy gyorsan mondjam,mert vaterázik...Hívjam vissza egy fél óra múlva.Persze foglalt volt.Mindkettőnknek pedig ingyenes...Erről ennyit
Sziasztok!
Én is csevegnék már valakivel, remélem jöhetek...:)
2009. novemberében született meg a kislányom, és azóta a legjobb barátnőm elmaradt mellőlem. Nem jön. Neki még nincs gyermeke.Ez azért nagyon fájó, mivel a családom 400 km-re lakik tőlem, és ő volt az egyetlen akivel tartós barátságot ápoltam a városban. Most, amikor megőrülök a magánytól,-persze a gyermekem nagyon lefoglal-mert jó volna ha felhívna, eljönne, megbeszélnénk a problémákat, vagy éppen az örömömet osztanám meg vele, nos most hagy magamra. Már egy hónapja nem jön. Nem is erőltetem. Legutóbb, mikor itt volt, egy picit sírt a kislányom, már el is ment. Így múlnak el a barátságok...
hát én kinyírom a pasit, ha ezt csinálja!:) úgyis gyilkolós hangulatomban vagyok!
Igen a párom is igy járt neki két hetet nem fizetek ki.
Igen,ez a lényege a próba napoknak.Minden nap más,és meg is van oldva a munkaerő-hiány.De téged remélni,hogy elkerül ez a fajta munkáltató!
remélem, bár a próbanapért nem fizetnek... és túl sokat nem is fogok csinálni...
Jó egészséget és sok szerencsét!
Gratulálok és sok szerencsét hozzá!Csak nehogy átvágjanak.Sajna szeretik így megoldani,és utána még ki sem fizetik!De remélem te nem fogsz így járni!!!
hát én most alszom egyet:) de ha nem tudok, akkor majd jövök nemsokára:)
Na jó kellene egy vidámabb téma
Igen mintha nem is a 21. században élnénk. De minden így működik, könyörgöm az internet korában....
én sose értettem ezeknél, hogy miért olyan nehéz akár egy e-mailben elküldeni, hogy sajnáljuk, de nem felelt meg, inkább reménykedjen az ember
További ajánlott fórumok: