Újra együtt! (beszélgetés)
Petra nekem is sokszor volt hasmenésem a terhességem alatt. Sokszor a hányás után rohannom kellett a WC-re is. Esetleg nem hánytál?
Engem is a házidokim írt ki.
Ááááh, én a Daedalont szedtem 12 hetes koromtól.
Ilyen homeos bogyók, Magne B6, B6-vitamin, gyömbér, stb. annyit értek mint halottnak a csók!
A fagyi viszont kb. fél órára enyhülést hozott. Emlékszem mindig attól féltem nehogy kitegyem a taccsot a cukrászdában.
A Daedalon is csak akkor volt jó ha folyamatosan szedtem. De még amellett is szinte mindig hányingerem volt, és olykor-olykor hánytam is.
Viszont amikor megszültem, mint akit elvágtak. Csak néhány nap múlva eszméltem rá, hogy már milyen régen hánytam.:)
De Petrus veled ok lesz minden!
Tényleg, emlékszem is, amikor írtad. Én maradnék a háziorosnál az említett okok miatt. Szerencséreúj a praxis, tehát betegek szinte nincsenek is, várni soha nem kell. Ráadásul a nődokim melletti épületben rendel.
Én először a háziorvos által voltam táppémzen,majd később a terhesgondozó vett át.De ha akartam volna maradhattam volna végig a háziorvosnál.Azért mentem át,mert a terhesgondozóban mindig macerált a nőgyógyász,hogy a háziorvosok elkérik a kismamáktól a viztidíjat,mikor nem kellene.Folyton szidta őket.Így kikértem a papíromat és innentől a terhesgondozóba jártam a papírokért.Annyiból jobb volt,hogy nem a köhögő betegek közé voltam bezsúfolva,hanem kismamákkal várakoztam-na és nem kellett fizetnem:D
hát igen! így kapom a gyest amit alig tudok elkölteni!! :S
Na ezt ennél jobban nem is tudtátok volna összehozni...
nekem a kórházban egyből ment a zárómra a "V" betű! onnantól kezdve nem is mehettem volna dolgozni!! mármint ha lett volna hova!! egyébként nekem akkor azt mondták menjek be a HÁZI orvoshoz és vetessem fel magam passzív táppénzre! de sajnos nem mehettem mert már jócskán kifutottam a 3 napból! dec 31.-én szűnt meg a munkahely, jan 2.-án csináltam tesztet!
Szerintem nem fog, de holnap úgyis megyek dokihoz. Sajnos nekem egy kis idegeskedés is elég ahhoz, hogy meginduljon a hasam. Meglátjuk, hogy mit hoz még a mai nap, na meg a holnap.
de azért ha nagyon sokáig kínoz beszélj dokival!!
Én is így gondolom.
Igen, nagyon izgi. Jaj, csak legyen minden rendben!
Petrus szerintem kiírhat a házidokid,de szerintem a nődokidnak is ki kell.Nálunk már a barnázás is elég ok rá.Nemhogy még egy előző vetélés... De izgi,holnap uh. :))
lépnem kell, pöttöm megunta az after eight-es dobozt!
szerintem nem fog akadékoskodni
Nekem meg ugye egyébként is fantasztikus az emésztésem, mint tudjuk. ;)))
:) Holnap fény derül mindenre, úgyis hivatalos vagyok mindkettőjükhöz. Már így is tp-n vagyok, simán kiírt a háziorvos.
sokaknak van hasmenése az elején
Úgy lesz, bár még magam sem tudtam eldönteni, hogy mi legyen. Na de nem szaladok ennyire előre az időben, lássuk előbb a szívhangot. Egyébként gyanítom, hogy a vetélés és a barna folyás miatt nem kötekedne sokat. Nekem fontosabb a nyugalom. Tudom, hogy bent mindig aggódnék valami miatt, és ott nem lehet lepihenni, ha úgy érzem jónak. Meglátjuk. Vannak érveim és ellenérveim is. ;)
Jó kérdés..csak mert ugye sajna van előzmény.. ezen nem is lenne szabad gondolkodni...mármint, hoyg kiírja-e vagy sem. Elvégre veszélyzetetett, bár tudom, utálják kismamák ha ezzel fémjelzik őket, de tényleg lehetne elővigyázatosabb!
Kát lenne belemenni jobban, hoyg nálam így meg úgy, mert városon belül is eltérő "szabályokat" alkalmaztak, szerintem sokszor maguk kreálják a dokik a saját ideológiájuk szerint, vagy csak a hasukra csapnak..
Szal az én orovosaim sosem konzultáltak, leveleztek, üzengettek...Csak gondolom, ha a házid. nem akart volna kiírni, a nődoki írt volna valami nyomatékosító dolgot :) Amúgy semmi kapcs. nem volt köztük (rajtam kívül:))..
További ajánlott fórumok: