Újra együtt! (beszélgetés)
Nagy a nappali, amerikai konyhás, úgyhogy nem lehet leválasztani belőle még pár nm-t se.
Tudom, tudom. Húgomnak is mondta még anno, amikor Lucust várta.
nem lesz semmi baj!! ezt csak azért mondják , mert ez mindenkinél fent áll!!
Az szép nagy. Rossz a beosztása? Vagy valamelyik helyiség gigantikus méretű lehet.;)
Sziasztok!
6 hetes és 7 mm-es a baba, a mérete alapján december 14. a szülés várható dátuma. Vicces, aznap van a nagynéném születésnapja. :)
Láttam dobogni a kis szívét, hallani nem hallottam, de nagyon szépen pulzált.
Veszélyeztetett vagyok, így nem mehetek dolgozni. 3 hét múlva megyek újra. Jáj, most még jobban aggódom már. Olyan rossz volt, mert rákérdeztem, hogy mehetek-e Londonba, erre azt mondta a doki, hogy a 12. hét előtt nem mondana semmit, mert addig sajnos megszakadhat a terhesség. Ezt eddig is tudtam, de olyan rossz volt hallani.
Szia! Petra nincs még? mikor jön?
Jajj,már én is nagyon várom őt!
Fél 6 elmúlt...Ha minden igaz Petrus már meghallotta a legszabb hangot amit csak hallhat!:)) Várjuk a híreket!
Sziasztok.
Jól van mindenki?
Petra,szorítok nagyon,rendben lesz minden!
a miénk is 100 nm, de amikor a a falakat húzták még nem gondoltunk 2 gyerekre. eredetileg csak egyet szerettünk volna.
Értem. Az még jó messze van. Nekünk ebből a szempontból szerencsénk van, elég nagy a lakás. Azért muszáj lesz átrendezni.
12 nm-es Flóra szobája és sajna még a játékai is nehezen férnek el benne. a nappaliból nem tudunk leválasztani, mert az egyik falon ablak van, a másik oldalon a konyha. majd ha elköltözünk családi házba, szerintem az még olyan 3 év...
És mikor lesz szobája? Flórával nem lehet együtt?
aha :) de sajna nincs még egy szobánk neki, úgyhogy mégis csak az ész döntött...
Jövök.
Látom, hogy kedvet kaptatok a kistesóhoz?;)
aztán gyere ám jelenteni!!
Fél 6ra. Utána beugrom a házidokihoz is, ha már úgyis a szomszédban van.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy szorítotok, bevallom, hogy izgulok egy kicsit.
Sziasztok!
Igen Petra szorítunk, de szerintem minden ok lesz! :)
Jó reggelt!
Petrus ma szívhang!!!!! :)
Szerintem is szedhető....szopi alatt is. Én akkor szedtem.
én szedtem, szerintem nem okoz semmi problémát.
az ám! hol a széntabi, hol a hashajtó után kell kapkodni :)
nekem is sokszor ment a hasam. aztán volt egy szorulós időszakom is.
További ajánlott fórumok: