Újra együtt! (beszélgetés)
Sziasztok
Niki..itt is Boldog felevesseget nagylanyodnak..telik az ido:-))
Petruskam...tudtommal nincs semmi elorejelzes ami a toxemiat illeti...terhesseg alatt jelentkezik s szules utan mulik is.Figyelni kell ra...ennyit tudok en.
Ani, gratulálok a fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy.
Timi, szerintem Szonja egyértelműen Rád hasonlít. Nem kérdés.
Sziasztok!
Ma valahogy sokkal jobban vagyok, mint eddig. Élvezem, de persze kicsit meg is ijedtem.
Kislányok, akiket érint, lehet tudni, hogy mitől alakult ki a toxémia?
Bízom benne!
Ügyi vagy,hogy fogytál!Én nem tudok.Tornáznom kéne,csak mikor?Anyum kölcsön adta a Leg magic -ét,remélem,hogy az majd segít!
Köszi a bókot!
Te sem panaszkodhatsz a kiskrapekra!:)))
Helló-belló! :)))
Timi nagyon jók a képek!Szonja napról napra szebb kiscsaj!!!:))
Sziasztok.
Mi is csavarogtunk végre jó idő van,csak fúj a szél!:(
Szegény Petrát nem kíméli a picúr!;)
Lilikének boldog fél évességet!
Jó reggelt! Látom hétvégén nem nagyon jártatok erre.Jól teszitek,hogy csavarogtok a jóidőben.:) Mi is ezt tettük.Sokat sétáltunk,meg nagyrészt tesóméknál voltunk.
Kivel mizu? Petrus? Hányinger??
Szia.
Köszi a bókot.Örülök,hogy így látod,bár sokszor Lacira hasonlít jobban.Mindig más arcot mutat én ezt nem értem!:)))
Na ez nekem is menni fog. :)
Jesszum, ez elég kemény lehetett. És lehet tudni, hogy mindez mitől volt?
Azt hogy felporszívóztam egy szobát és pihentem 30 percet.
A 30. hét után elkezdtem vizesedni, meg a vérnyomásom is elkezdett ingadozni, aztán a 34. hétig bírtam, megcsászároztak, mert már egekben volt a vérnyomásom és a vesém se bírta már a sok vizet.
oké
én meg befejezem az ebédet!!
és csak lassan "HÚZNI"!!!! :_DDDDDDDDDDDDd
Akkor jó.:)
Na elhúzok zuhanyozni, éppen itt van az ideje.
Szia!
Most megnyugtattál. :) Tényleg. Az óvatos takarítás mit jelent? ;)
Szóval akkor már csak 8-9 hétig leszek ilyen. Mi történt a 30. hét után?
Sziasztok!
Petra, én is veszélyeztetett voltam az első 12 hétben, de pl színházba elmentünk, mert ott ugye nem sok stressz ér. Én annyira vigyáztam, hogy nem emeltem és mondjuk nem én vásároltam be. Óvatosan takarítottam, és sokat pihiztem, olvastam, neteztem, tévéztem.
Az hogy nyűgös vagy, az valszeg a hormonoktól van, ez is elmúlik. Én is elviselhetetlen voltam, aztán a 15. héttől a 30. hétig madarat lehetett volna fogatni velem. :))
ja oké!!
:D