Új otthon, új költségek (beszélgetés)
Bocsi..elírtam, a 10000-et heti kajára,és egyebekre írtam. A rezsit külön számolom!
Heti 10-ból megvalósítható?
400-500Ft/óra körül van szerintem a legtöbb diákmunka. De azért ha iskola mellett szabadidőben mész, és még ugye otthon is kell tanulnod, nem tudsz olyan sokat keresni.
Ami jobban fizet az a bébiszitterkedés (800-1000Ft/óra), ha van hozzá érzéked. Viszont az a munka nagy felelősséggel jár, pláne az árufeltöltéshez képest.
Mármint mire gondolsz heti 10ezerből?
Számolj utána, hogy fizetned kell a vizet, a fűtést, a villanyt, szemétdíjat, gondolom tv-ni is szeretnétek és mobilotok is van amit fel kell tölteni. És akkor itt jön az étel kettőtöknek, bármennyire is nem vagytok nagyigényűek ennetek akkor is kell. És akkor nem beszéltünk a ruhákról a tisztítószerekről,illetve, hogy mindketten fiatalok vagytok, gondolom nem akartok minden este otthon ülni...
Sok apró dolgot kaptok a szülőktől, az sokat számít. Én kb hetente 1000 biztosan a zöldség, gyümölcsre költök.
Ha nem a butikba vásároltok ruhát-mindent, akkor is szerintem minimum napi 1000 kb. Mert ha 1 l étolajjal főzöl, lehet hogy 3 hétig elég...
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Ha 10ezerból kijönne havonta, az egész jó.
Nem vagyunk nagyon nagy igényűek, természetesen főznék én otthon, meg pár dolgot kapnánk a szüleinktől: lekvár, szörp, tojás...
igényeitektől is függ-milyen árkategóriából vásároltok.
a gyerekem ebédpénze havi 7000 ft.a menzán is kb.600 ft egy ebéd.azt számoltuk a párommal ha ketten vagyunk jobban megéri hordani mint főzni, mert olcsóbb.és én sem szeretem a gazdaságos dolgokat,inkább jobb minőségből veszek kevesebbet.
kb. 70-80 elmegy szerintem kajára rezsire.
Szia!
Szerintem diákmunkával nem tudtok annyit keresni, hogy fentartsatok egy lakást, egyetek, igyatok, és ne adj isten magatokra is költsetek:(
Én a helyetekben kiadnám a lakást;)
Sziasztok!
A barátommal lehet októberben összeköltözünk a nagymamája üresen álló lakásában.
Mivel eddig mindketten a szüleinkkel éltünk, nem tudjuk, hogy mennyi pénzből lehet kijönni. Mindketten tanulunk (én 20, ő 22), így csak diákmunkát tudnánk vállalni, de ugye enni kell.
Arra lennék kiváncsi, hogy 2 főnek hány forintot lehet számolni élelmiszerre, tisztítószerre, stb.. 1 hónapra?!
Segítségeteket köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Születéstől - 3 éves korig. Milyen költségekkel jár egy gyermek felnevelése?
- Autót szeretnék venni, de ez lenne az első.Milyen költségekkel jár egy kocsi?!
- Szalagavató költségek
- Albérlet költségek
- Rendőrségen tett feljelentés után milyen költségek terhelnek engem?
- Lakáshitel felvételekor mennyik a költségek?