Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van? (beszélgetés)
30-on felül már nem igazán szoktak
csillagot választani.
Na korán van még, újra nekiestem a fórumindító üzenetnek.
Szóval egy hónapja ismeri, egy hete járnak.
Így egyáltalán nem gáz hogy nem támadta még le.
Sőt!
Az sem mindegy, ha pl 1 hónapja járnak, az milyen intenzív.
Nemtom fórumindító mi végből aggodalmaskodik. Vagy sok puhapöccsel volt dolga, és fél h megint belefutott ilyenbe. Vagy eddig a legyet is röptibe kategóriába botlott csak, és most meglepő ez az aszkéta hozzáállás.
Te tanulj meg olvasni! Egy hónapja ismeri, egy hete jöttek össze. Lehet, hogy előtte leveleztek, vagy telefonáltak. :o))
Miért baj az, ha a srác még nem akarja hanyatt dönteni? Lehet, hogy még nem biztos az érzelmeiben - egy hónap után hogy is lehetne? - és addig nem akar szimplán szexelni.
De gondolj bele ... ha most lefekszenek egymással, és a srác két hét múlva köszöni szépen, és balra el, valószínűleg a fórumindító akkor meg azért sírna, hogy hogy lehetett ilyen szemét.
Már nem az első fórum napokon belül, ahol egy hölgy ,,panaszkodik", hogy kevesli párjának szexuális aktivitását.
Ezek után mondja nekem vaklaki, hogy a férfiak gondolnak és akarják mindig a szexet.
Miért kellene minden pasinak dugógépnek lennie? :oS
Így van, a fórumindító is türelemmel vája ki a fejleményeket. Nem kell rögtön aggodalmaskodni. :o))
Jaj hát lehet hogy tényleg érzelmes a fiú, vagy férfi :)
Majd kiderül. Várjuk a fejleményeket :)
Elég fura...
Az egy dolog, ha azért nincs szex, mert alkalom nincs, vagy mert a csaj még futtatja pár kört. De ha egy nő már benne lenne, adva van a hely, és a pasi nem él a lehetőséggel...hát ott azért vannak gondok.
Egy hete vagytok együtt, ez teljesen normális. Szex is lesz idővel:).
Nem minden pasi akar rögtön az első randi után megdugni egy nőt. Van ilyen.
Jájjj:DDD
Stresszes, pszichiátriai kezelésre szoruló,impotens a pasi,nem beszélve a prosztatagondjairól ,és a komplexusairól ,szerintem a fórum kiírónak sürgősen egy másikat kellene keresnie!:))
EGY HÉT UTÁN ha nem dug meg egy pasi,egy nőt,annak pszichés problémái vannak,vagy feltételezhetően impotens?
:DDDDDDDDD
Hát kész vagyok teljesen:))
Egy gyerek akkor bonyolítja meg a dolgokat,ha a pasi komolyan gondolja a dolgot kettőjük között,és nem csak pár kósza numerára kell neki a csaj.
.....Te jó ég?:)))
Egy hét,és nincs szex,az már olyannyira fura,hogy meg kell kérdőjelezni a férfiasságát?
ehh,nem értem én ezt,hova kellene ennyire sietni,vagy öreg vagyok én már ehhez,vagy nem tudom..?:)))
"Egy hete összejöttünk és csók, ölelés, simogatás jöhet csak szóba, mert ő, mint mondja, "még nem tart ott..."
Szerintem messzemenőkig nem a szexről szól a dolog,hanem arról ,hogy még nem tudja ,hogy komoly kapcsolatot akar-e ,vagy sem.Van egy gyereked is ,nem egyedülálló nő vagy,és ez bizony ilyen felállásban komoly döntés ...nem csak az ő számára kellene ,hogy az legyen...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Kapcsolat érzelem nélkül
- Szexkapcsolat vagy barátság extrákkal kapcsolatban mennyi idő múlva alakul ki(ha kiialakul) érzelem,szerelem?
- Dolgozat a szenvedélybetegséggel kapcsolatosan
- Fellebbezési határidővel kapcsolatos kérdés: 15 napon belül - ilyenkor postára adás számít, vagy a megérkezés?