Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van? (beszélgetés)
Sajnos egyet kell hogy értsek veled ,de tartom azt is ,hogy kezdenek elférfiasodni szexuális téren,csak sajna az érzelmeket nem tudják kihagyni mégsem,ebben nem változnak asszem.
Tisztelet a kivételnek:))
Akkor most a férfiakat is általánosítsuk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek? :)
Tisztelet a kivételnek?!
Igen! :)
De úgy látom, a Te helyzeted teljesen más volt! A tinikori szerelmek nagyon erősek tudnak lenni!
Nem, a nők csak simán rosszindulatúak és irigyek. :)
Tisztelet a kivételnek!
Csak összefoglaltam az addigi véleményeket,ki mit gondol egy pasiról,aki egy hét után nem áll készen egy kis etyem-petyemre .:))
Tanulság az,hogy a nők is a bugyijukban tartják az eszüket.:))
Áhh,szóval mindketten saját tapasztalatból beszélünk:)))
Szóval nem naivság ,hanem saját tapasztalat,ez is.
Igaz nekünk múltunk is volt(tinikori első szerelem),és amikor újra lehetőségünk adódott "összejönni",akkor már én egyedülálló anyaként éltem a világomat.
A kérdés nem az volt szeret-e ,vagy kíván -e,hanem az,fel tudja -e(akarja-e) vállalni azt,hogy lesz egy gyereke is velem együtt,és ezt meg kellett gondolnia,pontosan azért,mert fontos voltam számára .
Szóval lehet,hogy itt nem ez a helyzet,ez csak az én véleményem volt,ki tudja mi jár annak a pasinak a fejébe,hisz mi csak "fikcionálunk" egy kérdésen.:))
:)
Reméljük, egyszer kialakul, és végre megtudjuk, érdemes volt-e rá várni!
Szerintem is inkább a nők szoktál túlkalkulálni a dolgokat.
De végülis mint szép lassan felfogtam 1 hetes a románc, szóval azért ez még nem egy óriási idő.
Bármennyire is zseniálisak vagyunk mi hoxások, gondolatot még nem tudunk olvasni. Akármi miatt lehet hogy még nem akart a tettek mezejére lépni a pasi. Remélhetőleg nem azért mert nem is tud :)
O.K. :D
Bár nem tudom, a hozzászólók között volt-e valaki hasonló szituban. Én voltam! Egy pasi ennyire általában nem mérlegel, mint ahogy itt leírtátok. Vagy csak én nem találkoztam olyannal! Aki meg nagyon mérlegelt, le is lépett!
Nekem még az egy hónap sem fura.
Azért tényleg nem kellene elfelejteni azt a tényt,hogy van egy gyereke.
Legalábbis ha komolyan gondolja a pasi a lánnyal,és esetleg bele is szeretett,és úgy érzi hosszútávra tervezne vele,akkor igenis komolynak kell legyenek a szándékai,mielőtt belebonyolódna egy kapcsolatba.Mégpedig azért,mert nem csak a nővel fog kapcsolatba kerülni,hanem a gyerekével is,együtt kap egy "családot,és akárki akármit is mondd ez komoly dolog,és igenis meggondolandó.
A címben márpedig kapcsolatként látja a hölgy is,és érzelmekkel,szenvedéllyel telinek ezt a kezdődő "románcot",szóval itt nem "kefélünk oszt' csókolom" van.
Ha tűzoltás kell,arra ott vannak a szórakozó helyek,ahol remek alfahímek tobzódnak azon nők kegyeiért,akiknek csak arra van szüksége.:)))
O.K. Lehet, hogy én értettem félre, én az 1 hónapos ismeretséget másképp gondoltam.
Ha csak 1 hét, akkor még van idő!
Ha nincs probléma, hát csinálunk :)
Én is azt hittem,h 1 hónapja tököl a pasi.
De egy hét???
Hiába van az úgy, hogy tűzoltásra van szükség, de nincs tűzoltó.
Én örülnék a helyedben,hogy végre találkoztam egy férfival,aki nem akar rögtön ágynak dönteni.
Találkoztam néhány olyan pasival,akik első-második randin már ágyba akartak bújni.Volt amelyik köszönés nélkül otthagyott a kávézóban,mert nemet mondtam.A férjem nem volt ez a lerohanós,és attól,hogy 34 évesen 2 hónap randizás után(minden nap találkoztunk)történt meg a dolog,nem lett hiányérzetem.Boldogok vagyunk,jó a szexuális életünk is.
Kezdem azt hinni,a nőkkel van tényleg a baj.Vajon miért nem tisztelnek minket eléggé a férfiak?És miért is hangzik el a "csak arra kellettem"?
Meg kellene becsülni az ilyen férfit.
Ez még nem olyan nagy idő,hogy problémára gondolnék.
Moonlight13! Még egyszer elolvastam a fórumindító szöveget:
"A srácot egy hnapja ismerem, harmincon felüliek vagyunk. Van egy kisgyerekem.
Egy hete összejöttünk és csók, ölelés, simogatás jöhet csak szóba, mert ő, mint mondja, "még nem tart ott. . . " "
Nekem ebből úgy tűnik, hogy bár egy hónapja ismerik egymást, de EGY HETE vannak együtt.
Elsőre kapualjban,lépcsőházban?Anyám borogass...
Bár zsák a foltját megtalálja,azért normális ez neked.Azért ne legyél ennyire büszke magadra!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Kapcsolat érzelem nélkül
- Szexkapcsolat vagy barátság extrákkal kapcsolatban mennyi idő múlva alakul ki(ha kiialakul) érzelem,szerelem?
- Dolgozat a szenvedélybetegséggel kapcsolatosan
- Fellebbezési határidővel kapcsolatos kérdés: 15 napon belül - ilyenkor postára adás számít, vagy a megérkezés?