Klubok működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Klubok működése
Most néztem meg a "Jelek küldése a portálon"-ban, hogy csak csákány van hozzáírva. hmmm
Sajnos, valóban nem tudni, hogy milyen jelek mit jelentenek. Nekem a csákányról a munka jut eszembe.
Szerintem köszöntés,mint: Csá!,Csákány!
Kedves Hoxa! A jelek bővültek, aminek nagyon örülök! Na de a csákány mégis mit jelent, mi akar lenni????
na jó, de mért kell a titkosítás?ja hogy a tavaj az ly-el van?tanultam ma valamit :S
Ennek nem ez a lényege. Azért írja mert lemeri írni, mert segít neki, mert kedve van hozzá, mert szeretné megosztani az ismerőseivel; csak tudod sokan töröltek azért, mert néhány ember kikezdte őket. Így legalább tudod követni hogy ki olvas.
Ja és a tavaly az "LY".
Mi ez a klubok, meg titkos naplók?ha nem meri leírni amit gondol, akkor minek ír?
Fél év óta mik meg nem változtak ?????Tavaj kb decemberben voltam itt utoljára, és seemi sem a régi :((( titkosítás, klubok...ehh :((
De szerintem jelentkezz a klubjába, és ott sokan feltesznek Neki kérdéseket...
A tesztelők klubja Hoxáé...
oké, gondoltam, hogy nem én voltam az első akinek eszébe jut, de így elég komplikált írni mindenkinek, talán annyival könnyebb lenne, hogy ha a tagok mellett ott lenne, hogy üzenet küldése
Hoxa erre a kérdésre már válaszolt a tesztelők klubjában is, mert ott is megkérdezte Tőle Valaki,és remélem, Hoxa nem haragszik meg,ha bemásolom, amit erre válaszolt:
147. Hoxa 2010-05-04 01:31
Pontosan így van és ezért nem lesz csoportos privi sem, sajnálom. Sajnos így is sok a spamelő, nem szeretnénk elősegíteni nem kívánatos tevékenységeiket még ezzel.
nem lehetne egy olyan funkciót csinálni, hogy minden tagnak egyszerre tudjak privát üzenetet küldeni mint klubindító?
Szia, ha már nem vagyok tagja valamelyik klubnak, hogy veszem ki a kedvenceim kozul?
Szia Hoxa!
Szeretném megkérdezni hogy fórumba irogatásnál lehetne e olyan h a bejegyzés mellett a fénykép is megjelenik lenne rá igény az Anyák klubjába:)
Hoxa felmerült a klubokkal kapcsolatosan egy ötlet, nem tudom megvalósítható-e a dolog.
Az Anyák klubja tagjai ötölték ki, h kellene egy klubnapló amibe a klub tagjai írhatnának , tehát klubon belül lenne meg a jogod beleírni.
Nem tudom megvalósítható-e :)
hol kellene látnom ,hogy be engedném az új tagot,mint klub admin???
Szólni kell a moderátornak...
hogy lehet klubot törölni?
Ott van a nevek alatt, hogy legyen admin, ne legyen admin, és azt kell kiválasztani...
Kedves Hoxa!
Hogyan lehet adminisztrátort megadni a titkos klubban?
Újonnan Regisztráltak Klubja :D
Amúgy én úgy vettem észre, hogy a klub is és a fórum is megy.
Homokóra, ha nem rólad van szó, akkor ez legyen annak a problémája, akiről szó van.
Szerintem mindenki talál itt magának helyet, ha nem, akkor csinál magának egy sajátot.
Felesleges és a valóságtól teljesen elrugaszkodott ez a huhogás, hogy majd üres lesz a portál.
Ezt a hibát már javítottuk.
Nekem olyan problémám volt tegnap,hogy jelentkeztem egy klubba,a gazda kinyilvánított adminnak,megköszöntem,írt is,hogy ő ritkán van a gépnél,ezért nyugodtan vegyem át a "szerepét" ha nincs jelen,és tegnap szeretett volna csatlakozni egy hölgy,megnyitottam,de nem engedte a rendszer,hogy beengedjem,nem volt kint olyan felirat,hogy elfogadom a jelentkezését,vagy elutasítom,csak a saját klubbomba tudok dönteni,hol ott elvileg az adminnal megkaptam a jogot rá,de szegénynek várnia kellett,míg a gazda géphez nem jött,mert én nem tudtam beengedni.Másnál nem volt ilyen?
Hogy mi??? Na, ne bomolj már Fata-DDD
?????
Tényleg nem értem mi ez a duzzogás:)))
További ajánlott fórumok: