Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Klubok működése cikk

Klubok működése


A klubok igazából félig zárt, vagy teljesen zárt fórumok. A klub létrehozójának lehetősége van az olvasási és írási jogokat korlátozni.
Klubok működése

Új klub létrehozása


A klubok menüre kattintva láthatod az eddig megalakult Klubokat. Az Új klub gombra kattintva hozhatsz létre saját, új klubot, aminek te leszel a gazdája.

24 óránként egy klubot tudsz létrehozni.

Maximum hat saját klubod lehet, de egyébként korlátlan klubnak lehetsz tagja.


Klubok típusai


Kétféle klub hozható létre. Az egyik olvasható mindeki számára, de csak a klubtagok írhatnak bele, a másik teljesen zárt, tehát olvasni is kizárólag a tagok tudják, mások nem.


Klub neve és leírása


A klub nevének egyedinek kell lennie. A megnyitáskor megadott leírás (az első hozzászólás) mindenki számára megtekinthető, hiszen ebből tudható meg, hogy gyakorilatilag miről szól, milyen céllal alakult meg a klub.


Jelentkezés a klubokba


A klub listából ki kell választani a klub címét. A megnyíló ablakon Csatlakozom a klubhoz! gombra küldheted el felvételi kérelmed a klubgazdának.

A klubgazdák ugyanitt tekinthetik meg, kik kérték felvételüket a klubba és itt adhatják meg, vagy tagadhatják meg a jogosultságot.


Klub adminisztrátorok


A klubgazda mások számára adminisztrátori jogosultságot is adhat. Ez azt jelenti, hogy az admin joggal bíró tagok is elbírálhatják az új tagok jelentkezési igényét és adhatnak tovább másoknak is admin jogot. A klubgazda el is veheti az admin jogokat, de tőle senki nem tudja ezt a jogosultságot elvenni.


Klub események


A klub és a tagság terén történt eseményeket az Események fülön lehet megtekinteni. Itt látható kik jelentkeztek tagságra, kinek adott/adtak a klubgazda/adminisztrátorok jogosultságot, kinek nem, stb.


Klub esemény üzenetek


Ha valamilyen esemény történik klubtagságoddal kapcsolatosan, akkor arról a színes csíkban értesítünk. Minden esemény megtekinthető a Klubok menüre kattintva, az Események szekcióban.


Szabályok a klubokra vonatkozóan


A klubokra a mindenkori szabályzat vonatkozik!
Írta: Hoxa, 2010. április 19. 00:33
Fórumozz a témáról: Klubok működése fórum (eddig 167 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook