Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Hát mondjuk naponta eszem 3-4 fajta kaját, szerintem annak nem nehéz utána nézni!
90napos az elején tök jól beindult, pár nap után már -2kgnál voltam! Azán fél kg visszajött, és azóta semmi!!! Szal -1,5kg, nem is tudom, mióta! De régóta!
Így nem túl eredményes a dolog....
nem kell sokat számolni vele?
90napos egy grammot nem engedett le?
gyömöszke, hol szedted össze hozzá a cuccot?
pontáblád honnan van?
átküldöd nekem?
Na csajok! Bejelentem, hogy holnaptól áttérek a "pontos" diétára! Nyomoztam, osztottam, szoroztam, kérdezősködtem, és belevágok! Mivel drága 90naposunk nem akarja az igazam!
El is kezdek naplót írni itt! Hogy milyen rendszeres lesz, azt nemtudom, mert még soha nem vezettem naplót!
Sziasztok!
Háhááá Lettykém, látom, egyre többet vagy itt! Remélem minden okés!? Jó hosszú időt leszel otthon! Mászkálni tudsz rendesen?
Szia!!
Jól vagyok, köszönöm! De még két napja sem vagyok itthon (és még legalább 5 hét...), és már megőrjít a semmittevés... Holnap neki akarok állni angolozni egy kicsit, de hogy mi lesz belőle...
hogy vagytok csajok? Velem minden rendben... Néha köhögök aztán vérzek, de csak ennyi .
Mi lesz a 14ével?
Sziiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa Letty!!!!
Nagyon hiányoztál, jól vagy?
Most meg éppen a 67-es uton járok, és üvöltök ezerrel!
A szomszédok mindjárt kihivják a rendőrséget!
Elhiszem.Én is dögledezek a torna után.Dehát valamit valamiért...:/
A limbo-hinto is jó.Azzal is lehet ám zsírt égetni.Csak rázzad:)
J.anya ha még takarítasz is mellete akkor jajj a zsírnak.A takarítás is kalóriát visz,nem is keveset.valamelyik újságnan olvastam hogy mi mennyit:)Tánccal kombinálva meg nagyon ott van,szerintem :D
Ma husi lesz!
Huuuuuuuuuuuuuuus!
Végre nem gyümi!
Ez tetszett :DDDDD
És nem ment?
Jó kedvem van:) Ma lesz a legjobb barátom szülinapja:)
remélem jó lesz:) Én is zenét hallgatok,meg kávézok!
Eztére tartogatom az ugrálást:)
ma milyen napod van?
:DDD itt vihogok ezen :DD
na pá lányok, megyek főzni pestának
délután még benézek
pussz, cxupppppp
Dromikám!
Légy jó kedvü!
Gyere ugráljunk együtt!
Vagy rokizzunk!
Szól a Limbó-hintóóóóóóóóóóóóóóóóóó