Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Nahát Cilu!:)
Ti ennyire szeretitek az egereket,hogyha kinyiffan egy akkor szereztek helyette másikat???:)
Megnéztem, hogy Gyuszink mikor volt fent.....Lassan egy hete...de akkor is furcsa, hogy minket le se, meg ránk se.....
Tutira biztos, hogy jól megvoltunk, soha nem bántottuk....és szó nélkül lelépett....:(((
Ilyen dolgok is rosszul esnek, de hát nem vagyunk egyformák ebben sem....
Igen:))
pedig 3 macska van:)
Így igaz:)
Nagyon uncsi tud lenni:(
Hát Zsuzs,ma én nem tudom magam összeszedni:(
Nem valami jó a közérzetem,de az idő is ahogy kisüt a nap olyan fülledt meleg van:(
állás:))
hajfestés jön:)
Hányra mész??
Azután beszámolni!!!:)
Szia!
Na akkor egész jól alakulnak a dolgaitok:)
Velünk semmi extra nem történt.
Na hát igazából nagyon jó volt...!:)
Csakhogy az anyukája mégis otthon volt,ezt közölte velem,amikor jött értem...és megkérdezte,hogy szeretnék e felmenni így is hozzájuk vagy,hogy inkább menjünk máshova...és mondtam neki,hogy tőlem felmehetünk,engem nem zavar ha megtudja anyukája(ezáltal mindenki:D),hogy van köztünk valami...mondta,hogy őt se az zavarja,hanem csak az,hogy ha esetleg valami köztünk mégse jönne össze,hogy akkor nem lenne e nekem rossz,ha már sokan tudnának róla,hogy alakult köztünk valami...és mondtam,hogy ő csak emiatt nem biztos még magában,hogy mit tegyünk...és mondta,hogy ő senki másnak az érdekeit nem nézi,csak az enyémeket,hogy nekem jó legyen és,hogy utána ne essen rosszul semmi ha esetleg nem lenne köztünk komolyabb kapcsolat...de hozzátette,hogy ő erre nem is gondol,hogy valami rosszul sülne el,mert eddig minden jó,de sose lehet tudni...ebben igaza van...mondtam neki,hogy engem nem érdekel ha megtudja valaki..azt pedig,hogy mi lesz a jövőben azt senki se tudja,még egy házasságnál se...ahhoz meg is kell próbálni,hogy kiderüljön működik e...na a lényeg a lényeg...felmentünk hozzájuk,de nem találkoztam anyukájával,mert már aludt...így valamilyen szinten "megúsztam" a dolgot...úgyhogy ez még várat magára...de minden jó volt,sőt még kicsit el is aludtunk:)
Azt tervezem,hogy írok neki,hogyha ma is szeretne találkozni,akkor jöhetünk hozzánk is...ha már én voltam náluk...:)
Bocsánat,hogy ilyen sokat írtam:((((
Na de ti is meséljetek...mi történt a "távollétem" alatt?:))))))
Szia!!!
Na mi volt?
Nem zavar,csak úgy eszembe jutott:)
Aki ismer bennünket úgyis tudja,hogy nagyon okosak vagyunk:)meg szépek,meg stb:)))))
A szerénység meg egyenesen a legfőbb erényünk:))))
Vak is aszondta:)))
Aki ezeket a viccesen írt szavakat elolvassa,azt hiszi,hogy helyesírásunk -1-es
IQ-nk meg 0-ás:)
Akkor így jó ahogy van:)))
Mindkettőtöknek a kedvére van:)))