Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hideg van:(
Sziasztok, jó reggelt!
Itt is mogorva idő van, szó szerint még a kutyáknak sincs kedve kint lenni...
Sziasztok, szép napot!♥
Ahogy kinézek, nem igazán néz ki szépnek, a napot meg nem is látni.:(
Hogy lesz ebből szép nap?:))
Jó éjszakát Nektek!♥♥♥
Reggel találkozunk.:)))
Én ma egész nap bolyongok...a barátnőmnek kellett gyógyszert vinni, fáj a dereka, alig tud menni.:(((
Jó éjt szívem, aludj jól!♥
Drágáim!!
Nem vagytok ma formában!!
Zsú is valahova elkószált!
Megyek én is pihizek,mert rögtön eljön a négy óra!
Jó éjt!
Puszi mindenkinek!
Köszönöm:))
Túrós tésztát csináltam:)
Jó volt nagyon,pláne hogy ismerősök közé mentem vissza akiket még kedvelek is,a vendégeket kivéve:))
Angikám,köszi!Remélem hamarosan összejön a bölcsi és nem kell senkit igénybe vennem majd...
Zsu!Ma front volt,tuti azért volt a fejfájásod!Nálunk du.nagy vihar volt,most is fúj a szél ezerrel!:(
Cilu!Szorítok Neked én is!!!:))Mit főztél ma?:DDD
Holnap én délutánra megyek :( meg utána reggel nyitok, nálunk most így megy egy műszak :S
Igen jó,hogy nem szívjuk :D már én is lassan fél éve :D
Szia :D
Örülök,hogy jól vagy :D
Remélem sikerül megoldani a gyermek felügyeletet :)
Szia Dorka!
Mondom én,hogy meg lehet azt csinálni!
Tizenöt évvel ezelőtt ez mindennapos volt,mert két kisgyerekkel költöztem albérletbe,muszály volt.
Most is azért /is/ csinálom.
Mindennap már nem hiszem,hogy bírnám.
Na és hogy tetszik,hogy újra dolgozol??
Szia Angi!
Igen épp szabadlábon vagyok,de nemsokáig,mert holnap egésznapozok!!
Na ugye milyen király,hogy nem szííjjuk azt a sz.rt??:)
Én meg tornázok,és annyira élvezem és büszke vagyok magamra,hogy mindig mindenkinek dicsekszem vele,míg a lányok el nem küldenek melegebb éghajlatra a tornámmal együtt!:)
Sziasztok!
Már itthon vagyok én is egy ideje,de nem jutottam ide hozzátok...
Köszönöm,hogy gondoltatok rám ma:))Igazából megfigyeltem a mai napot,holnap már rendesen melózom,4órásba leszek majd,de amíg nincs bölcsi macerás megoldani,h.kire hagyjam a kisasszonyt.Na mindegy,majd alakul ez is...
Icukám,akkor most überelném a 15órádat,nálunk hétvégén,amikor bulik voltak,akkor volt,hogy 19-20órákat is lehúztunk és ez egy hónapban megtörtént 3-4szer is.Ki lehet bírni tényleg,ha már benne vagy a pörgésben:)
köszipuszi :D
Jól vagy?
Sziasztok :D
El kell mesélnem egy számomra megdöbbentő dolgot, ma tekertem itthon az egyik hidunkon ami kb 200en 30 fokban lejt. . . eddig mindig kifulladtam a felénél, most meg azon kaptam magam, hogy mindenkit lehagyok :D :D :D
és még csak pihegni sem pihegtem. . .
Ez szerintem a cigi mentesség eredménye...
Nagy király(lány) vagyok :D
Jó bizony.
Okos lány vagy Te:)
Tudod Te mi a jó:)