Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Hát ezek egyértelmű jelek.Nekünk egyszer éjjel besurrant valaki,nem volt bezárva az ajtó a kerítésen meg nyilván beugrott.Lent aludtunk a földszinten a párommal.Egyszer csak nyílt az ajtó.Pechje volt a delikvensnek mert volt felszerelve egy ilyen csilingelős marhaság mint a boltokon:)
Utálom,anyu vette,de akkor jószolgálatot tett,mert erre felébredtem:)
Felültem az ágyon,a valaki megrettenhetett ás hanyatt-homlok elmenekült,hallottam ahogy rohan le a lépcsőn és ugrik át a kerítésen.Na azóta zárjuk az ajtót.
Háromnegyed hatkor Rozi ugatott kegyetlenül....ki kellett engedni. de hát az időbe telt.
Aztán jött a férjem, hogy elvitte a kukás a szemetet, de valaki betette a kukát a kapun belülre.
Most nemrégen az egyik szoba ablaka alatt találtuk meg a partvis nyelét (kicsavarva) a feje a helyén...Mellette egy csavarhúzó a fűben.... A
bejárati ajtónál a teraszon egy nagyolló, az ajtón a kis-ablakot kezdte vele kifaragni, hogy ki tudja nyitni... Az egyik ablak alatt egy karó nekitámasztva a falnak.
Egyenlőre nem látunk semmit a garázsban, de még minden lehetséges....
Na hallod,mik nem történnek veled!
Szörnyű!:(
Szedtem gyógyszert,de nem nagyon voltak hatásosak.
Most nézegetem a gyógynövényeket a problémámra.
Mindegy majd elszaladok veszek valamit!
Ma próbálok pihenni,igaz estefelé fodrászhoz megyek!
Lehet Icum...csak ha olyan szavakat adnak a számba, amit nem mondtam még életemben soha, akkor arra ugrok! Főleg ha rákérdezek és nem állnak velem szóba, nem válaszolna. Tudod az ilyen gyávaságra vall, de hát van ilyen, sokfélék vagyunk.
De tényleg hagyjuk, mert nem ér az egész egyetlen szót sem, nehogy ennyit!:))
Front ide-front oda, az igazságtalanság valahogy nem az én asztalom....:)))
Olvasom, még mindig nem vagy jól? Szedsz valamit, vagy kúrálod valamivel a vírusodat?
Óóóóóóh hát akkor meg nincs itt semmi rejtély!:)
Az még a hóembert is megbolondítja:))))
Szia Zsu!:)
Nincs itt semmiféle ellenség,csak mi:)))
Biztos tegnap frot volt és mindenki érzékenyebb volt!!
Írta: Paulo Coelho
»Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük.«
Sziasztok!
Eddig nem tudtam, de tegnap jött el az a nap, amikor rájöttem, hogy az ellenség betette a lábát (vagy a kezét) ide is.
Nem adom meg azt az örömet senkinek, hogy ne írjak, mert tudom, hogy vannak barátaim, akik fontosak.
Szia Suzy!
Köszi,már ideje lenne.
Utálok betegeskedni!!!
Szeretem ha fitt vagyok:)
Nem is tudom!
Azok sem túl könnyűk:)
Csak nem érezném,hogy valami nyomja szét a fejemet!/lehet,hogy a sok eszem?:))))/
Sajna nem hagyhatom ki:(
Szedek,de most nem nagyon hat,amúgyis mindennap más tünetet produkálok!
Na de nem síránkozunk:)
Legalább kockásodik a hasam a sok köhögéstől:)
Jaj,nem hagyhatnám ki a holnapi melót?????
Szedsz valamit?
Köszi Drága,nem jól:(
Xar volt az éjszakám is.
Fájt a torkom,el volt dugulva az orrom és állandóan fojtogat a köhögés.Nehezemre esik bevallani,hogy rég voltam ilyen beteg és ilyen sokáig:(Holnap egész napos leszek,most félek tőle!
Szia!♥
De jó nektek!!