Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Akkor jó,tudod hogy én oda nem jártam,annyira nem látom át hogy ott mi történt régebben.
Cilum, nem vagyok ideges egyáltalán, mert annyit nem ér az egész, csak értetlenül állok a dolgok előtt.
Én voltan az első, aki Angi után ment még a másik fórumban, amikor megsértődött valakire...de mindegy, végül is nem fontos nekem sem ez az egész....Idegességről szó nincs, ez egy játék....
A fórum címe alapján nem lenne szabad itt veszekedni.
Jól van Zsuzsim,de nyugodj meg kérlek.
Szíve joga mindenkinek megválogatni, hogy hova ír, kivel áll szóba.
Senkinek nem könyörgök...
Senkit nem tiltok ki, nem is állt soha szándékomban, meg hát miért is tennék ilyent és főleg milyen jogon?! Soha semmi gondunk nem volt egymással, ezért nem értem ezt a mostani kirohanást. Nektek nem tetszik valami, de nem tudom mi.
Nem vitatkozom, mindenki tegyen a belátása szerint.
Én szeretlek benneteket és nem szeretnék ebbe belefolyni.
Nem tudom mi történt, mi a baj? Miért kell ilyen "szépen" fogalmazni, ha valakinek van valami baja...meg lehet normális hangon is mondani.
Azt hiszem most van itt az ideje hogy elbúcsúzzam innen.
Megyek vissza a saját fórumomra.
Én szeretlek benneteket,de ami most van itt,azt nem!
Még szerencse hogy épp te akarsz engem kitiltani!, és épp te írtál ugatást nekem, emlékezz csak!
Te is tudod,hogy nem erről van szó...
Nos ahol most épp tart a fórum,az nagyon nem jó:(
Mi van itt csajok?
Zsuzsi, de szép mondatot írtál! "UGATNAK"......ne gyere, mert itt ugatunk.
Akkor hajrá, én megyek veled... :)
Ha valaki nem érzi jól magát, az ne jöjjön ide. Oda kell menni, ahol minden felhőtlen, mindenki boldog, elégedett állandóan!
Szerintem nagyon egy a véleményünk :D :D :D
Nyissunk egy új fórumot! Ahol nem lesz nyavajgás, önsajnáltatás, találj ki valamit! :D
Valóban, bár általában gép előtt dolgozom én is egész nap...csak sokszor nem akarok feleslegesen kotyogni..inkább csak olvasgatok :)))
Szia! Nyugi, én is azért nem írok mert általában meg se hallják, vagy egyet ugatnak rá, szó szerint, ez egy ilyen fórum!:D
Sajnos Icunk is keveset van,dolgozik,Gyuszi is csak néha néz be.Ezért is fordulhatott elő hogy nem reagáltunk.
Dehogyis drága,nem bántottál meg:)
Csak tudod volt itt a hétvégén egy kis gond és elszontyolodtunk:)
De most már úgy néz ki rendben lesz minden és Zsuzskánk velünk marad:)
Szeretünk kicsim:))
Mosolyt kérek:))♥
Nem csak Te kaptál, de azért, mert szeretném megtudni,hogy megbántottam-e valakit valamivel?
Mert már többször is írtam, úgy hogy senki nem reagált az írásomra...
Miért kaptam a kérdőjelet?
Mi felénk is ömlik az eső hajnal óta...:(((
OOOh, de kár. Itt nálunk még mindig elég szép. És hideg sincs, 15 fok volt a reggel.
További ajánlott fórumok: