Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Uborkás fasírtrolád recept

Uborkás fasírtrolád recept

Az Uborkás fasírtrolád hozzávalói:
60 dkg darált hús
6-8 szelet bacon szalonna
6-8 db ecetes csemege uborka
1 szikkadt zsemle
3 gerezd fokhagyma
1 kk.pirospaprika
1 mk őrölt kömény
1 db tojás

bors


Az Uborkás fasírtrolád elkészítési módja:
A vízben áztatott zsemlét kicsavarjuk és hozzáadjuk a darált húshoz. az egészet a fűszerekkel ízesítjük.Jól összedolgozzuk. Az uborkáról letöröljük az ecetes levet, és mindegyiket húsmasszába csomagoljuk. Körbetekerjük 1-1 szelet baconszalonnával,és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.Előmelegített sűtőben kb 1 óráig sütjük. Körete párolt rizs vagy burgonyapüré.


Kategória: Húsételek receptjei


Az uborkás fasírtrolád elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook