Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak? (beszélgetés)
Pfff, de legalabb sokat veszit, ha el akarsz valni tole.
Vajon az segitett, hogy kirugtad a csajt?
Annyiszor megalázott 20 év alatt, ogy fel sem tudnám sorolni....
Az erősségem ebből ered a 20 év nagy idő.
Én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, de ő ign. Van egy cselédje és ennyi.
Hát ezért használom ki, amennyire csak tudom.
Édes vagy! A legutóbbi: (csak,hogy tanuljtok tőlem, öregtől (43).
Elment üzleti útra Párizsba.
Második este felhív, 1-2 perc duma,megy aludni,stb. Párizs olyan szép.h tavasszal mi is elmegyünk oda (család).
2 perc múlva cseng újra a mobilom és mit hallok?:-
Vigyázni kell, tudod már sejtenek bent valamit, hiába vettem ki én hétfőtől szabit, te meg csak ma jöttél...
- olyan jó veled, úgy megnygtatsz mindíg,
Mit gondoltok mivel bukott le?
Hát benyomódott a telefonja a zsebében, az utolsó (én) számot újra hívta, én meg felvettem (mármint a telefonomra)az egész 20 perc ömlengést a titkárnőjével!
Mondanom sem kell, a csajnak következő hétfőn már nem volt munkahelye (a cég negyede az enyém én kirúgtam!).
Ezt konnyu am mondani. Valoszinuleg szereti a ferjet, ezert bantja, ugyanakkor a csalad anyagi bazisat ha a ferfi adja, ez meg nehezebb.
Amig nincs gyerek, vilagos, menjen a fenebe az ilyen pali, de amikor mar van, tobb dolgot kell merlegre rakni.
Teljesen igazad van! De milyen (hülye) egy anya? Mindent a gyerekekért!
Tudod mi a röhej?Már nagy ívben lesz@rom, nem érdekelnek a nő ügyei nagyon udvariasan elvagyunk egymással, úgy látom nagyon ügyel arra,hogy ne tudjam meg mikor merre jár! Pedig ha tudná...
Ha meg már nem szereted csak együtt élsz vele,mondjuk a gyerekek miatt, akkor mégjobban kiakadsz! Én a mai napig nem vagyok túl rajta(rajtuk,mert nálunk futószalagon mennek a kurvák), de már egyáltalán nem érdekel. Csak 1 valami: a gyerekeim jóléte, na meg az enyém! Nagyon berágtam az utolsónál!
Azóta mindenre lehúzom,amire csak lehet! Luxusautó, zsebpénz, stb. Legalább annyival kevesebb jut a kurváknak és több a fiaimnak.
Nehéz kérdések:)gondolkodj el ezen egy picit ami nap olvastam.
"Talán a szexualitás az élet nagy próbája.
Ha túléljük úgy,hogy megőrizzük szívmelegünkben azokat,akiket szerettünk és ragaszkodásunkban azokat akiket megcsaltunk,akkor nem kell túlságosan aggódnunk a bennünk lévő jó és rossz miatt.De féltékenység,bizalmatlanság,kegyetlenség,bosszú,megtorlás...akkor megnuktunk.
A bukás akkor is bukás,ha áldozatok vagyunk,nem hóhérok.Az erény nem mentség."
Nagyon nehéz és fájdalmas dolog megcsaltnak lenni.Szeretőnek sokkal élvezetesebb,ha választanom kéne inkább szerető lennék és nem akarnám újra átszenvedni azt amin átmentem!
Bár az élet tényleg nem marad adós...ahogy Rahel írja!
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Miért jó magyarnak lenni, avagy amire büszkék lehetünk
- Egy olyan férfival lehet jóban lenni, aki csak lefektetni akart volna?
- Mi akartál lenni? - foglakozások/hívatások - Gyermekkorodtól ha lehet időrendbe leírva!
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?