Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak? (beszélgetés)
Ha egyszer nem volt jó, akkor másodjára miből gondolta, h jó lesz? Ha az ember tudja hogy valami nem jó akkor kétszer ugyanazt nem teszi meg. Pl:(egy nagyon primitív dolog), ha én egyszer megkóstoltam pl. az unicumot, és nem ízlett, másodjára biztos hogy nem fogok inni belőle.
Ez az én véleményem.
Nekem három gyermekem van,15 év házasság idén kiderült hogy a férjem évek óta megcsalt sőt ebből a kapcsolatból gyermeke is született.....meglehet bocsájtani, ha állítja szeret?
Elgondolkodik az ember mi lehetett a hiba......a szex...neki több kellett nekem sokkal kevesebb...megoldás?
Egy dolog számít..szereti e az ember a férjét? Ha igen nem kétséges hogy mindent megtesz a kapcsolatukért, főleg ha azt hallja hogy a másik a nyomába sem érhet, csak pótlék volt, mert azt hitte már nem szeretem stb. Na igen ha én is tudom hogy hibáztam...
Bizalom? Féltékenység? Aki nem érezte nem tudhatja milyen iszonyú fájdalom tud lenni....
A csomós dolog igaz....hogy az idő segít? Én nem ebben hiszek inkább abban hogy a cselkedeteink és sok-sok beszélgetés ami jobbá tehet mindent!
Alapból kissé határozatlan tudok lenni....
A másik nő meg a nagyon is az...tudom ez imponált a volt páromnak,DE én akkor sem tudok másmilyen lenni...az nem én vagyok!!
Hozzá teszem a túlzott határozottságnak ugyanúgy van jó,de rossz oldala is.No a rossz oldalát már elég keményen viseli a volt férjem...no és most akkor melyik is a jobb?Egy életszakaszban érezhetjük,hogy arra a másra van szűkségünk,de rá is jöhetünk mekkorát tévedtünk!!(ahogy az exem is)
pontosan
én sok mindenbe belementem a kedvéért
s még is más kellett
mit nem kap meg???
hülyeség
mindent meg ,kap
sex, érzelem.....
kisértés és semmi más
csak már utána nehéz kimászni belőle:(((
sok idő:(fél év
mikor odáig jutottam,hogy adok magamnak 2 hónapot
és ha nem megy elválok
megpróbáltam észre venni mennyire akarja,hogy szép legyen minden!
most is eszembe jut,persze, de már nem úgy:))))(májusban volt),már azt mondom : velem van ,szeret és megtesz mindent, hogy így maradjon
érezteti velem , hogy csak én és senki más
:) egy elejtett szó, simogatás stb....
az idő meg old mindent
de tudja, ez volt és még egy esély nincs!!!
Nem akarlak elkeseriteni, de / bár ne igy legyen )
ha egy helyen dolgoznak, nem lessz vége soha.
Én is igy jártam. Éveken keresztül tartott ez a csiki-csuki állapot. Visszagondolva nem az volt a legrosszabb, hogy megcsaltak, hanem hogy hagytam éveken keresztül hogy ez a helyzet legyen.Tönkrementem lelkileg, testileg. De léptem.
Kisgyerekekkel nehezebb, de gondolom mindent végiggondoltál már. Ilyenkor már oda a bizalom, bármit mond a tüske ott van, hogy most igazat mond, vagy nem. És ami a legrosszabb, hogy együttlét alkalmával ott a kisördög, hogy kivel jobb, vele ( a harmadikkal , vagy velem.
Igen én is így gondolom!Tetszik az első mondatod.Esetleg belül érezheted mi volt ami az elejéhez képest változott köztetek...és valóban arra vezethető vissza?Van hogy nem ez a probléma,hanem ahogy Myly is írja!Változunk!!Lehet egy idő után más típusra vágyunk...stb és ez nem a te hibád!!
De azt gondolom a párod téged sokra becsül és értékel,mert veled van és veled is akarja leélni az életét!!
És ha egyszerűen nem tudja azt nyújtani aminek a hiánya máshoz kergette?Csupán azért nem tudja nyújtani mert más személyiség...és a külső lehetőség nem egyenlő a belső lehetségessel??????Görcsösen akarhatja hogy nyújtsa...csak az már nem biztos hogy ő lenne.
Vannak persze olyan dolgok amik egyértelműek...pl,a sexuális élet elmaradása,kevés közös program a gyerekek nélkül,kevés beszélgetés.... stb,csak tudod sok olyan házasságba is be lép egy harmadik ahhol ezek megvannak.Én nem gondolom,hogy azért mert valaki megcsalt valakit át kéne a személyiségét formálni,mássá válni aki nem ő valójában...csupán más kedvéjért!
nagyon sokáig nekem sem ugyan az !de az idő sok sebet begyógyít
ha látod,hogy akarja rendezni a dolgokat, könnyebb a felejtés.
ha minden ugyan az marad,akkor nincs értelme őrölni egymás idegeit.
nálunk minden jól sült el:)
boldogabban élünk mint az elején :)
én is változtattam, ő is!!megbeszéltünk mindent
MERT TUDOD MINDEN ILYEN DOLOGNAK OKA VAN!!!!
CSAK KÉSŐN JÖVÜNK RÁ:(((
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Miért jó magyarnak lenni, avagy amire büszkék lehetünk
- Egy olyan férfival lehet jóban lenni, aki csak lefektetni akart volna?
- Mi akartál lenni? - foglakozások/hívatások - Gyermekkorodtól ha lehet időrendbe leírva!
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?