Tud vki egy jó könyvet? (beszélgetés)
Sziasztok! Tudom ajánlani Sebestyén Balázs: Szigorúan bizal,as című könyvét. Én egy fél nap alatt elolvastam, nagyon jó!
A Dan Brown könyvekről nem is beszélve, mind a négy eddig megjelent szuper!
Martina Cole: A madám /nagyon jó minden van benne szerelem,dráma,akció,család/
Fannie Flag: Sült zöld paradicsom
Henrik Ibsen: Nora
Umberto Eci: A rózsa neve
Hát végülis kötelezőkön kívül mindent szeretek.
De leginkább a fantasy könyvek.
Eddig olvastam:elég sokmindent..párat írok...
-Philip Phullman:Arany iránytű sorozat
-[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}]:Cujo,Bilincsben
-Darren Shan:Rémségek cirkusza;Vérszipoly;Démontolvaj
-C.S.Lewis:Caspian herceg
-J.K.Rowling:[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}] sorozat
Meg az Öreg halász és a tenger c. könyvet is szeretem csak utólag már nem találom,így az íróját nem tom.
Nagyjából ezek a kedvenc könyvek,de tutira van olyan amit elfelejtettem de szeretek :D
David Osborne:Vadászidény.
Mindenkinek ajánlom, ez valami isteni jó könyv.
A másik kedvenc: Robert Ludlum: Fantom. Ez a mozikból ismert Bourne rejtély eredetije.Nagyon-nagyon jó!
Rosamund Pilcher összes regénye. Kellemes, néhol izgalmas, skóciai tájleírások, London, családregény, olvasmányos, érdekes, időnként háborús, nem nyálasan szerelmes, nagyon jók. Otthonra is, nyaralásra is, ne adj'isten kórházba is.
Címek: Szeptember, Otthon, Téli napforduló, Ikrek, Nyári napforduló, Kagylókeresők, Novellák, és biztos hagytam még ki címeket. De megbízhatóan nagyon jó könyvek és remek az írónő!
Segal: Orvosok, Évfolyam, A csúcson. Nagyszerű regények.
Dan Brown: A megtévesztés foka, Da Vinci kód, stb.
Patricia Cornwell regényei = bonctermi krimik - aki szereti.
David Baldacci, John Grisham, soroljak még? Ezeket azért merem ajánlani, mert mindet olvastam és jók voltak.
Paulo Coelho: Veronika meg akar halni
Jodi Picoult: A nővérem húga
Ken Follett: Az idők végezetéig
Ez a Katedrális folytatása. Nagyon jó mind a kettő.
Louise L. Hay:ÉLD AZ ÉLETED!
Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!!!
Biblia
Dr. Spencer Johnson:Ki vitte el a sajtomat?!
Ez a könyv mindenkinek ajándék!!!!!!!!
Két kisegérről és két kisemberről szól, nagyon tanulságos.
Sok szeretettel ajálom mindenkinek aki még keresi a saját "sajtját", de annak is aki, úgy gondolta már megtalálta!
Antoine de Saint-Exupery: A KIS HERCEG
Mindenkinek aki meg nem olvasta nagyon sok szeretettel tudom ajanlani.
Az elmeny felejthetetlen!
Kathy O'Beirne : A Magdolna nővérek. Én végig sírtam.
Csernus Imre : A NŐ
Hú ha most megfogtál! Aki szereti a krimit, az akciót, az orvosos könyveket, azoknak tudok ajánlani!
Robin Cook könyvek, főként Ragály, Műhiba - 30 hetes terhsen olvastam a kórházban, tök jó volt! :), Halálos kockázat.
Francis Roe: Intenzív osztály.
Valamint nem oly régen olvastam egy nagyon jó könyvet, a címe Élve eltemetve Michael Kimball irománya. Nekem rettentően tetszett, aki szereti az ilyen könyveket bátran merem ajánlani, mert nem fog benne csalódni!
Csatlakozom borcsika és újév véleményéhez.
Sok jó könyvet tudok!!!
Müller Péter: Szeretetkönyv
Wass Albert:Elvész a nyom
Paulo Coelhotól mindent ajánlok!