Tud vki egy jó könyvet? (beszélgetés)
Hóvirág és a titkos legyező (Lisa See)
hangulat kell hozza, de szerintem erdemes elolvasni
Sziasztok kedves fórumozók
Valakinek nincs meg véletlen Stephen Hawking - Az idő még rövidebb története c. könyv?
Az első két részt sikerült online megvásárolnom de ezt a 3. részt sehol sem találom.
Minden antikváriumon végigmentem de sehol semmi...
Akinek jó állapotban megvan és el is adná kérem jelezze nekem. Az árban természetesen megegyezünk.
Üdv
Könnyű nyári olvasmányt keresek, kedvelem pl. a J.R.dos Santos és a Dan Brown-féle vonalat. Tudtok valami ilyesmit ajánlani?
Összeesküvős, múltban kutakodós, nyomozós, titokzatos...
Most olvastam Mona Lisa magánélete c. könyvet és tetszett.
Tud valaki hozzá hasonlót? Lehet történelmi hátterű,és életrajzi, mint a fent említett könyv,de más ajánlást is szívesen fogadok.
Damien N. King
Az általam ajánlott mű főként a horror rajongóinak szól, de bátran ajánlom azoknak is, akiktől ezidáig távol állt a műfaj. A Palmer gyermekei egy hátborzongatóan félelmetes misztikus horror, ami a fotelbe szögezi olvasóját, amíg az utolsó oldalig nem jut. Remekül megszerkesztett történeti szál vezetés, kiváló misztikummal övezett hangulat és nagyon félelmetes jelenetek sorozata. A történetet végig jellemzi a kiszámíthatatlanság és nagyon jól adja át a főszereplő érzelmi sodródását az ismeretlentől való félelemben. Rég olvastam a horror műfaján belül ilyen remek könyvet, csak ajánlani tudom ezt a rejtélyekkel övezett történetet, mert maradandó élményt nyújt! Az alábbi linken megtaláljátok, csak e-book formában kapható: [link]
Duncan Shelley: Az elme gyilkosai
Egy trilógia és kiváló.
Wass Albert-Rézkígyó
Most olvastam el,és nagyon megérintett..
Még a Wass Albert-témánál maradva, megkérdeztem az egyik Inmedioban dolgozó ismerősömet, és ő azt mondta, hogy meglepően sokan vesznek most könyvet náluk - főleg ezt az új díszkiadású Wass sorozatot.
Hiába, úgy néz ki, hogy még mindig sokat számít a könyv ára...
Az említett sorozat egyik kötete a kezembe került és gondoltam teszek egy próbát - Wass Albertet amúgy is szeretem (mint azt írtam az Adjátok vissza a hegyeimet! a kedvencem), és abszolút megérte!
Eddig ha jól tudom a Kráter és a Mentor adtak ki Wass műveit, de ez a harmadik szereplő - Duna International Kiadó - felkavarta az állóvizet.
Nekünk olvasóknak ez csak jót jelenthet :)
Nálam abszolút kedvenc... Márai Sándor - Föld, föld...
Ami, a Wass Albert életmű sorozatot illeti,lehet, hogy fura, hogy a funtineli 4 kötetben fog megjelenni, de szerintem ez tényleg csak részletkérdés.
Az a link nem mindent árul el a sorozatról, az viszont nyilvánvaló, hogy sokkal olcsóbb lesz az eddigieknél, kérdés, hogy mennyien fognak újságárúsoknál könyvet venni...
Nekem is Wass Albert az egyik kedvenc íróm, ami pedig a jó könyvet illeti: A funtineli boszorkány a legjobb magyar regény - a Nagy Könyv szavazáson a legjobb magyar regények közé került, nem véletlenül.
A linket megnéztem, először fura volt, hogy a három kötetes funtineli kiadás helyett, ezt most 4 kötetre bontották, de tényleg nagyon jól néz ki, meg persze olcsó..
Kedvenc könyv? Mostanában Sóvári Mónika: Szerelmem, Sanghaj!
Kevesen ismerik, de annál többen szeretik!
Kritika:
Én tudok egy jót! :) Nem rég találtam a neten! Már az első két fejezet után nem bírtam letenni! Aki kedveli Egyiptomot, a kalandokat és a fantáziáját is használni tudja noéspersze a romantikától sem zárkózik el, kukkantsa meg ezt az oldalt: [link]
Írjatok kritikát feltétlenül. Garantálom, hogy jól fogod érezni magad az olvasás közben. A srác rohadtul tud írni!!!
Ez tényleg nagyon megindító történet..
Hasonló egy kicsit R. Merle:Állati elmék c. könyve.
Ha kíváncsi vagy rá,keress rá a neten:))