Tud valaki valamit nagyon rossz kedvre és csalódásra? (beszélgetés)
Velem viszont igen. Az én kapcsolatom májusban szakadt meg, nagyon is tudom milyen... Én néhány hétre sokkos állapotba kerültem, nem tudtam enni, amit nagy nehezen legyűrtem, sokszor ki is jött, s mentek a kilók... Pedig csak 154/51 voltam. Egész valóm egy nyílt seb volt, csak akkor voltam jól, mikor aludtam. De reggel, mikor felébredtem, megint jött az a hihetetlen fájdalom... Mit mondjak így majdnem 4 hónap távlatából? Egy kapcsolatot, ha jó volt, el kell gyászolni, s azt hogy vége van, fel kell dolgozni,s kell megbékélni a helyzettel: Ez idő nélkül nem megy. S még így is fájdalmas emlék marad. Én úgy érzem, amíg ez nincs meg, én nem igazán tudok nyitni más felé. S a barátnők, programok, és minden efféle dolog csak órákra oldja a szomorúságot... Idő kell, mindenképpen. Nincs más... Hacsak nem vagy olyan szerencsés, hogy találsz valaki mást, aki az előzőnél sokkal jobb, s elsöpri őt... Nekem nincs ilyen szerencsém... Senkinek sem kívánom.
nem túl jól.Kezdem összerakni a képet.
Rázd meg magad!Olyan gyönyörű vagy amikor nevetsz!Biztosan jobban áll,mint a sírás.
:DDD
Szia!
hogy vagy? jobb már egy picit? sokat gondoltam rád a hétvégén!
Sirosan és nagyon dühösen és értetlenűl!
Akkor marad a hoxa!Itt bátran sírhatsz,senki nem lát vörös szemekkel!:DDDD
De azért ne sírj!
Most mennem kell főzni.....tényleg!valami fincsi kajával vígasztalódj!Az jól esik ilyenkor!:))
Igazad van szükségem lenne rá de igaz jó barátom 1van ő nem ér rá már tegnap mondta.Igaza is van olyan ritkán van együtt a férjével.Tényleg szükségem lenne rá viszont arra gondoltam milyen jól is mutatnék bárhol bögő képpel.
Azért egy telefont megér!Hívd fel valamelyiket,ilyenkor olyan jó kibeszélni ezeket a dolgokat!Üljetek be valahová ,szügséged lenne rá!
Figyel ,az ,hogy eddig fajult a te hibád is,mert engedted eddig fajulni a dolgokat.Tedd a szívedre a kezed,érezted ,hogy nem szeret igazán már sokkal régebben,igaz?Már akkor véget kellett volna vetni.Neked.Dühöngj,útáld,szemét alak!
De szerintem magadra vagy dühös ,hogy hagytad.
De ne legyél,minden nő reménykedik abban ,hogy szeretik,ha szerelmes.
Nehéz elengedni azt,aki nem szeret téged,de te igen.
Igen vannak barátnőim de mindnek családja férje és ilyenkor hétvégén a férjükkel vannak.
Ne kérd tőlem,hogy ne haragudjak a pasira mert ezt nem tudom megtenni de haragszom.Mert 3évig hitegetett nem csak engem a gyerekeimet is becsapta.Egyszer még össze is pakoltatott velem,hogy akkor össze költözünk és ott vártam a csomagok tetején.Még a telefonját sem vette fel majd aztán előjött egy igen gyenge kifogással.Na akkor kellett volna othagyni.Két nő sms volt a telefonjába érted?Szerettem átvágott!Már sejtettem de be akartam bizonyitani és tessék sikerűlt.Már akkor kinyilhatott volna a szemem hiszen ha három év alatt nem költözött össze velem akkor meg mire vártam.
Barátnő?Vásárlás?Mozi?
Ne ülj a négyfalközt,menj el valahová az egyik barátoddal!
Dikadika!Ne sírj,inkább örülj ,hogy kiderült!
A psidra se haragudj,ő is csak az igazit keresi,csak kár ,hogy nem tisztességes módszerrel egyenként és kár ,hogy nem volt veled őszinte.
De ez már a múlt,szabad a pálya ahoz ,hogy te is megtaláld a megfelelőt az igazi szerelmet.
:DDDDDDMondd csíííz:)
elhiszem, sejtem milyen rossz most neked!fel a fejjel! mutatsd meg annak a (nem akarok csúnyát írni rá, pedig tudnék!)pasinak, hogy milyen jó nö vagy és tudja meg mit veszített!próbálj meg olyasmit, hogy elmész kozmetikushoz, fodrászhoz, átrendezed a szobát, vagy valami olyasmivel próbáld lefoglalni magad, amin törpölnöd kell!nem szabad magadba zuhanni, de az jó ha kisírod magad, csak mértékkel!vond be a gyerkeket is, kérd ölet, hogy vigasztaljank, mert szükséged van rá!az enyémek mindig bújnak, ha látják, hogy sírok valamiért, és az olyan jó!
annyira aranyos vagy olyan jól esik de komolyan!Majd az idő gondolom de rohadtúl magányosnak érzem magam.
sajnos nem tudok most jó tanácsot adni, de ha kisírod magad, talán jobb lesz!most csak az segít, megértelek!nagyon veled vagyok!
Nem jól!Sajnálom magam,hogy átvágtak nem kicsit.ÉS álandóan sirok.Na nem ezt a barmot csak magamat sajnálom nem szép dolog de ez van!Köszönöm,hogy érdeklődtél nagyon jól esik.
hát ez szép!kár, hogy olyan messze laksz!még két nöcije volt?!hát nem semmi! te sokkal jobbat érdemelsz!de genya!kiakadtam.azért jobb, hogy kiderült, így legalább nem élsz bizonytalanságba!mert az szörnyü!valahogy tényleg próbálj meg tullépni rajta, mégha nehéz!nem ezt érdemelted!sajnálom, hogy igazad lett!
Budapest vonzáskörzetében lakom.Tegnap borult meg mert megbuktattam.3évig voltam vele ő pedig még rajtam kívűl még kettővel.Elvettem a mobilját nem szép dolog de már nagyon régóta bizonytalanságban éltem.És tessék és még csodálkoztam miért húzza az összeköltözést.
:DDDDDD
Ez tök jó:"-De azért vannak jó dolgaik amiért szeretjük őket":DDDDDD
Még jó hogy a sok rossz mellett nagy nehezen beléjük szeretünk,mert hosszú kiismerés után találunk némi jó tulajdonságot is??!!!!:DDD
Szerintem azért szeretjük őket ,mert rosszak!:)
hali!igazából az én páromra nem tudok rosszat mondani, csak a férfiakról úgy általban, de azért vannak jó dolgaik is, amiért szeretjük öket!
Ja és még valami!Van egy nagggyon jó tulajdonságuk,amiért felejthető az összes rossz:
SOKAN VANNAK!:DDD
Sziasztok:-) A pasik miatt ne búsuljatok. Nem éri meg.
Csak amelyikért megéri:-)
A pasik is így vannak ezzel.
Dikadika!A te pasidba mi volt a rossz?Mi volt a bajság ami nem működött köztetek?
További ajánlott fórumok: