Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Triglicerid diéta fórum

Triglicerid diéta (beszélgetés)

1 2
9. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 8. - Soltész Mónika)
2007. szept. 13. 20:14
A cukor, liszt es stressz, ez a 3 az, amiket ki kell iktatni. Enni pedig muszaj rendesen, kulonben meg az is emelni fogja. Ha megvonsz magadtol minden zsiradekot, annak is ez lehet a hatulutoje.
2007. szept. 12. 19:32

Köszönöm Antea!

Sajnos nem megy le, s a szervezetem is el van savasodva. Most keresek valami lúgosító diétát.

7. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 6. - Soltész Mónika)
2007. jún. 1. 11:33

Vigyazz a bojtolessel, foleg ha koplalsz is kozben, attol szepen feljebb tud menni a triglicerid. Par eve anorexiaskent csak folyadekon eltem, nem ettem semmit, a trigliceridem a plafonon volt. Ha ehezel, a szervezet raktarozni kezd ebbol is. A fogyas nagyon jo, csak ovatosan, nehogy a visszajara suljon el az ehkopp.

Varom a beszamolod, szuritok, hogy normalizalodjon az ertek ;)

2007. jún. 1. 10:35

Köszönöm a tanácsaitokat!

15 kg súlyfelesleg volt rajtam. Túl vagyok egy 10 napos böjtön, egy két hetes túró-diétán, fogytam 7 kg-ot, két hét múlva megyek vérvételre, akkor tudom ment-e lejjebb a trigliceid érték. Majd beszámolok.

5. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 3. - Soltész Mónika)
2007. máj. 29. 03:42

A stresszes eletmod is emeli, csak az etkezesen valtoztatni nem eleg, a legfontosabb belul lecsendesiteni az idegeket, megnyugodni. Szojalecitint ajanljak meg es a fokhagymat. Husfogyasztas nem befolyasolja, ezt tapasztalatbol irom.

Majd meselj, ment-e lejjebb!

4. NOA
2007. máj. 28. 12:46

Azért ne ijedj meg, ez csak egy érték.A többi jó az a lényeg.Nem tudom van-e súlyfölösleged?

Inkább én a szénhidrátok visszafogását hallottam a magas triglicerid szintnél, ugyanis az enyém is az volt de mellette a többi érték is emelkedett.

Van akinek a gyümölcsöt kell visszavenni mert az is emelheti a triglicerind szintet.-ezt szakembertől hallottam.A hús visszavételén csodálkozom mivel alig tartalmaz zsirt miért gondolta a dokid.Kérdezt ki, hátha nem tud rá felelni:))

2007. máj. 26. 16:49

Köszönöm tanácsaid!

Most halat, túrót eszem és méregtelenító teakeveréket iszom. 2 hét múlva vérvétel. Meglátom csökken-e a szint.

2007. máj. 21. 17:15

Ha genetikailag nalad ez az ertek adott, nem nagyon fog lemenni.

Kapcsolatba hozzak meg az edesseg fogyasztassal, a cukorszint emelkedettsegevel, hatarerteken letevel egeszsegeseknel.

Probalj szedni meg omega3-at.

Olvass utana, ha kedved van, hogy Szendi Gabor mit ir a verzsirokrol.

2007. máj. 21. 10:13
Januártól nem fogyasztok húst, mégis 4-szer magasabb a triglicerid szintem mint a megendedett. Kicsit magas a húgysav érték is, ám minden más érték normális. A háziorvosom azt mondta, hagyjam el a húst. De hát megtettem! Sőt elhagytam a hüvelyeseket is, a triglicerid szint mégsem csökken. Ismertek olyan diétát ami segíthet?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook