Triglicerid diéta (beszélgetés)
Köszönöm Antea!
Sajnos nem megy le, s a szervezetem is el van savasodva. Most keresek valami lúgosító diétát.
Vigyazz a bojtolessel, foleg ha koplalsz is kozben, attol szepen feljebb tud menni a triglicerid. Par eve anorexiaskent csak folyadekon eltem, nem ettem semmit, a trigliceridem a plafonon volt. Ha ehezel, a szervezet raktarozni kezd ebbol is. A fogyas nagyon jo, csak ovatosan, nehogy a visszajara suljon el az ehkopp.
Varom a beszamolod, szuritok, hogy normalizalodjon az ertek ;)
Köszönöm a tanácsaitokat!
15 kg súlyfelesleg volt rajtam. Túl vagyok egy 10 napos böjtön, egy két hetes túró-diétán, fogytam 7 kg-ot, két hét múlva megyek vérvételre, akkor tudom ment-e lejjebb a trigliceid érték. Majd beszámolok.
A stresszes eletmod is emeli, csak az etkezesen valtoztatni nem eleg, a legfontosabb belul lecsendesiteni az idegeket, megnyugodni. Szojalecitint ajanljak meg es a fokhagymat. Husfogyasztas nem befolyasolja, ezt tapasztalatbol irom.
Majd meselj, ment-e lejjebb!
Azért ne ijedj meg, ez csak egy érték.A többi jó az a lényeg.Nem tudom van-e súlyfölösleged?
Inkább én a szénhidrátok visszafogását hallottam a magas triglicerid szintnél, ugyanis az enyém is az volt de mellette a többi érték is emelkedett.
Van akinek a gyümölcsöt kell visszavenni mert az is emelheti a triglicerind szintet.-ezt szakembertől hallottam.A hús visszavételén csodálkozom mivel alig tartalmaz zsirt miért gondolta a dokid.Kérdezt ki, hátha nem tud rá felelni:))
Köszönöm tanácsaid!
Most halat, túrót eszem és méregtelenító teakeveréket iszom. 2 hét múlva vérvétel. Meglátom csökken-e a szint.
Ha genetikailag nalad ez az ertek adott, nem nagyon fog lemenni.
Kapcsolatba hozzak meg az edesseg fogyasztassal, a cukorszint emelkedettsegevel, hatarerteken letevel egeszsegeseknel.
Probalj szedni meg omega3-at.
Olvass utana, ha kedved van, hogy Szendi Gabor mit ir a verzsirokrol.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Kinek mennyire segít az Omega3 kapszula a triglicerid csökkentésben?
- Magas trigliceridszint
- Mit tegyek ha a vérzsír vagy a Triglicerid szintem magas?
- Magas koleszterin- és trigliceridszint 34 évesen? - tapasztalatokat várok!
- Cukorbetegség és magas triglicerid szint. Mindez fizikai munkát végző férfinél. Hogyan lehet megbirkózni ezzel?