Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Totus-szamócás recept

Totus-szamócás recept

Elkészítési idő 15 perc

A Totus-szamócás hozzávalói:
60 dkg totu(tojástúró)
1-2 egész citrom leve
8-10 dkg édesítőszer(eritrit, xilit, méz, stb.)
2 dl cocomas(kókuszkrém)
30 dkg eper(mirelit is jó, vagy bármilyen piros bogyós gyümölcs)
vanília vagy vanília aroma
1 csomag zselatin(2dkg)
1 dl víz


A Totus-szamócás elkészítési módja:
Mindent pépesítettem a zselatin és víz kivételével.A zselatinhoz felforraltam a vizet, feloldottam benne és belekevertem a többi hozzávalóba. Kisebb kerek kapcsos tortaformába vagy szilikonba töltöttem. Dermedésig hűtőben tartom, tetejére mehet pár szem eper.

Az eredeti recept Szi Márton Lászlónétól ered, azt variáltam meg picit.
Fotót találtok a paleos sütis naplómban.:)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A totus-szamócás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook