Torta receptet keresek (beszélgetés)
Igen-igen-igen :))))
Kínomban már akármi is jó lesz lassan... :)))
Szia!
Pedig ettem már ilyet :DD
Cukrászatból rendeltem. :DD
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, sajna én sem találtam így semmit sem szinte.
Én ezen a néven - Kroklán torta - szoktam megrendelni a cukrászatból, vagy a Coop-boltból. Tehát létezik. Szokták ezt a fajtát zsúrtortaként, trapéz-tortaként is árulni.
A krémje és a csokimáza érdekelne.
Csak ugye a cukrászdába nem mehetek be, hogy legyenek szívesek leírni a hozzávalókat és az elkészítési menetet. :DD
Oké:)
Olyan idegen nyelvű oldalakat dobott ki nrkem is,de egy képnek se híre se hamva:)
Bocsánat, félregépeltem. Croklaan, és ilyen zsiradék-valamiket gyártanak,rendes magyar nyelvű lap sincs róluk.
Furcsa, hogy ilyen kérdést ír valaki. De nem bánom, ha hoz fél kiló korklant, majd kitalálunk rá valamit...
Salabakter, köszönöm! :)
További keresésem eredménye: a kroklán egy szójafehérje-készítmény.
Pótkérdésem: honnan ismerik a gyerekeid? Ilyennel készült torta nem kapható bárhol.
Ahol a gyerekek ették, ott kérdezd meg, hátha elmondják a receptet. Ennek nem nagy a valószínűsége, hiszen nekik az a jobb, ha tőlük veszed meg...
A neten azt látom, hogy a kroklán egy pormassza, és egyetlen recept van, a lúdláb torta. Annak a krémjében van ez a kroklán.
Biztos, hogy ett akarod? Mert nem tudom, miből van a kroklán, de lúdláb torta készül anélkül is.
Kedves Cukrászok / Ügyes Háziasszonyok!
A kroklán torta receptjét szeretném megtudni. Azt szeretik a gyerekek a legjobban. Megpróbálnám házilag megsütni.
Nagyon szépen köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 1 éves babának szülinapi torta receptet keresek.
- Keresek egy túrótorta receptet!
- Cukormentes torta receptet keresek. Ti tudtok ilyet?
- Tuti finom csokitorta receptet keresek! Az sem baj, ha egyszerű..
- Gyors és finom túrótorta receptet keresek. Tud valaki segíteni?
- Sós sajttorta receptet keresek. Tud valaki segíteni?