Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok? (beszélgetés)
Bocs, ha ismét kötöcködésnek vennétek szavaimat, nem annak szánom.
Magyarország ma élő legnagyobb színésznője nem "érdemel" meg egy ilyen fórumot!:-((((
Igenis, szentségtörésnek tartom, akár gyermek, akár felnőtt írja azt, hogy öreg és meg fog halni.
73 év még nem a világ vége és a betegségből fel lehet gyógyulni. És ha a család kereken megtiltotta a bármilyen téren való nyilvánosságot, akkor kik vagyunk mi, hogy kivételt tegyünk vele, vagy a család kivételt tegyen velünk?
Én, mint a HOXA Portál tagja ezennel bezártnak nyilvánítom ezt a fórumot tudván tudva, hogy nincs hozzá jogom.
Ti is tegyétek ezt.
:-((((((
Teljesen igazad van!!!! A helyesírási hibákon már nem lepődöm meg, de ez azért felháborít!!!
Beteg!!!! Nem tud senki semmit!!!!!!
"nagyon öreg és biztos nem gyógyul már meg mindenki aki öreg és nagyon beteg lesz meg hal"
Ezért szeretem a gyerekeket,mert olyan nemes egyszerűséggel és bátorsággal le tudják írni azt ,amit mindenki gondol!
nagyszerú szinésznő!
szerintetek,ki jőn a komából?
én,imádkozom,érte!
Eszenyit?? Őt sem lehet,mint ahogy Töröcsiket sem.
Mind a kettő óriási tehetség.
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- FLAVOGARD tabletta - hallottatok róla? Szedte valaki esetleg? Milyen betegségre? Mik a tapasztalatok?
- Egerben..Ti hallottatok arról a vak nőről, aki a talpad érintéséből megmondja a betegségeiteket?