Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Töltött pulykamellrolád kaprimártással recept

Töltött pulykamellrolád kaprimártással recept

A Töltött pulykamellrolád kaprimártással hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:

· 40 dkg pulykamell szeletben

· grill fűszerkeverék

· 4 dkg friss paraj

· 2 szál sárgarépa

· 1 csipet őrölt szerecsendió

· vágott zsálya (ízlés szerint)

· 1 l tyúkhúsleves kockából

· A mártáshoz:

· 2 evőkanál vaj

· 1,5 dkg liszt

· 1 teáskanál vágott petrezselyem

· 1 dl tejszín

· 2 evőkanál kapribogyó


A Töltött pulykamellrolád kaprimártással elkészítési módja:
A pulykaszeleteket megütögetjük, fűszerezzük a grill fűszerkeverékkel, majd leforrázott parajleveleket, megtisztított, csíkokra vágott sárgarépát teszünk rá. Borssal, szerecsendióval, vágott zsályával megszórjuk. Roládba tekerjük, alufóliába csomagolva a 1/2 liter tyúkhúslevesben készre pároljuk. A mártáshoz vajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzáadjuk a petrezselymet. Hozzáöntjük az alaplé másik felét, összeforraljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a kapribogyót. Ezt öntjük az alufóliából kicsomagolt, felszeletelt rolád közé. Burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A töltött pulykamellrolád kaprimártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook