Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell recept

Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell recept

Az Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet (20 dkg-os) pulykamellfilé
10 dkg vaj
2 tojás
20 dkg ementáli sajt
10 dkg liszt
10 dkg morzsa
3 dl étolaj
finomított só
ánizsmag
szerecsendió-virág

a körethez:
burgonyafánk
2 alma
1 tubus tormás majonéz


Az Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet a hártya mentén vágd ketté, és sózd le. A reszelt ementáli sajtot keverd össze a megolvasztott vajjal, egy kevés sóval, a darált ánizsmaggal és a szerecsendió-virággal, majd töltsd bele a pulykamellekbe. A tekercseket lisztbe, tojásba és morzsába forgatva bő, forró olajban süsd ki. Tálra téve, apró darabokra vágott almával elkevert tormás majonézzel és burgonyafánkkal kínáld.


Kategória: Húsételek receptjei


Az Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook