Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :) (beszélgetés)
Szarvasgombás olaj vagy trombita gomba. Shoyu, vagy shoyu és mirin. Ezek a kedvencek.
Édes nemes paprika. Aztán néha egy rakás nyunnyadt paprika van a hűtő mélyén, akkor azt.
Most épp pár "közeli lejáratú" gombára akadtam, holnap gombás lesz. A gombát szeretem kis garam masalával és shoyuval készíteni, így holnap ezzel a kombinációval fog készülni.
na jó..ez még csak terv.
;)
egyébként én is hagymát, virslit szoktam belerakni plusz zöldfűszereket ami nem annyira szokványos.
Minden ami él és nem mozog!:D
Óriási hagymadarabok,óriási gomba darabok,mexikói vegyesköret -ez a kedvenc összeállítás bele!:D
liszttel, és már kész is az omlett.... :)))
tojás + liszt (+pici só) -> mint a palacsintát megsütöm, forgatva, mindkét oldalát... bele rakok még sütés közben kolbászt, virslit, sonkát, gombát, kukoricát, sajtot - ami van otthon. Másik variáció: "simán" tojás, liszt, só -> megsütöm, feltétnek megy rá bármilyen (pl. francia-, krumpli-, virsli-)saláta, kettéhajtom -> isteni...
(nem fogyókúrás.)
a szardella és a nutella nálam kicsapta a biztosítékot:DDDDDDDD milyen lehet együtt a kettővel?
én császárszalonnával + hagymával + reszelt sajttal szoktam, de van, hogy csak egyikkel. lecsós tojás vagy tojásos lecsó is finom:) hagyma+gomba+paprika is jó.
Hétvégi reggelink mindig:
tojásrántotta szalonnával, kolbásszal, hagymával, és gombával. Valami orbitálisan finom!!!!!!!!!!!!
hagyma, kolbász, szalonna, paprika, paradicsom,
Ha nincs benne husi akkor gomba
esetleg vékonyra szelt krumpli
apróra vágott cukkinivel nagyon finom!
vagy gombával, hagymával, bátrabbak brokkolival is megpróbálhatják:)
ezen kívül persze mehet bele kockázott sajt (szinte bármilyen), meg hát szinte bármi ami a hűtőben van, és meg kell enni:DD
fűszerezni is bátran lehet, én csilivel szoktam, vagy olaszos fűszerkeverékkel, de szinte bármivel finom:)
sok-sok hagyma, + paradicsom!!
Hmmm...:D
Egy szalmonellás tojással.
Tökre megbolondul.
Hagyma,szalonna!
Hmmmmmm.nyami:)))))