Több éves fogamzásgátló szedés abbahagyása után az első rendes mensinek mikor kell megjönnie? (tudásbázis)
Babaprojekt miatt hagytam abba, de szeretnénk kivárni a három hónapot, ahogy a doki javasolta, így óvszerrel védekezünk.
Reménykedem, hogy hamar visszarázódik minden, bár még mindig nem jött meg. Viszont folyamatosan görcsölget a hasam és ez elég rossz :S
Nekem rendesen megjött, és nem is volt vele gondom. Bár a doki felhívta rá a figyelmemet, hogy ne lepődjek meg, ha az első alkalommal akár 6 hétre is megjöhet. Így még neked is belefér.
Úgy veszem ki, hogy babaprojekt miatt hagytad abba? Csak mert, ha azóta voltatok együtt védekezés nélkül a pároddal, akkor akár baba os lehet belőle, mert vannak dokik akik szerint rögtön gyógyszer abbahagyása után jobban meg tud tapadni a baba. Csak azért kérdezem, mert írtad azt is, hogy mindjárt megjön érzésed is van. És az akár a terhesség jelei is lehet....
Szia!
Szerintem igyál sok vízet amit már írtam is. Én hiszek abbanhogy nekem is ez segített!
Nekem is jelent meg pattanaás igaz a hátamon,de az is 1-2 db.
A sok alatt napi 3 litert értek,de az csak víz legyen.
Remélem nem veszed sértésnek vasgy kioktatásnak a tanácsomat!
Szia!
Én amikor abbahagytam a gyógyszert, ré a 21-22 naprsa kb. meg is jött és msot telt el a 3. hónap hogy abbahagytam és eddig beállt. Remélem ez nár így is marad!
Szerintem jó a tea,de figyelj oda,hogy sok vízet igyál. Az segít a tisztulásban is!!
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló abbahagyása
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?