Titeket nem zavar a Family Frost hangos zenéje? Mit lehet tenni? (beszélgetés)
Amikor én még kislány voltam nánánánánáná...........
No szóval akkor járt felénk egy ABC busz.Az is tilinkózott mindig elég hangosan,de az én anyukám nem lett idegbeteg ettől és a gyerekek is aludtak.
Arra viszont kíváncsi lennék,hogy azok akik az idegösszeomlás szélén állnak a FF-os tilinkó miatt,mit tennének,ha a férjüknek nem jutna más munka csak ez.Biztosan orgazmus lenne füleiknek az a zene:))))))))))))))))
Én célravezetőbbnek látom a gyanútlan s mindenképp ártatlan (Shrek cicás) tekintettel, vásárlási szándékkal történő útszéli megállítását a renitens célszemélynek, majd az autó hátuljának felnyitásakor egy ügyes mozdulattal mögékerülve esetleg fegyvernek látszó tárgyal vesetájékon megfenyegetni, hogy ha "Mééég eccer erre látlak...!"
:)
Hátha ért a szép szóból:)))
Ifjúkoromban Kőbányán egy lakótelepen csináltunk interjúkat a lakókkal, hogy mennyire zavarja őket a ZAJ. Felettük volt a Ferihegyről fel-le szálló gépek légifolyosója.
Mondhatom, vegyesen élték meg a dolgot. A gépek néha olyan alacsonyan mentek el a fejük fölött, hogy látták az ablakokban a fejeket :(
Na OTT! képzelhetitek, mi volt!
Ne offoljunk kérem, a téma a Frosztos tülkölés!
:)
Aki akar! Aki meg vakar, az meg vakar:)))
Csak ne tüttürüttőözzön hangosan :)
Nálunk az albiban kb 20 méterre volt a sín,vonat hegyek,de mindez nem volt elég,pont félúton voltunk két vasúti átjáró között,tehát ha jött a vonat,ha ment a vonat pont előttünk dudált :)))
Először féletm tőle,de megszokták a gyerekek.
Akkor figyelnék a kisgyerekes házakra és még mielőtt odaérnék,akkor zenélnék:)
A mi "tü-türüttüs bácsink" így tett:))
Tegnap este egy étteremben ünnepeltük egy barátnőm névnapját. A társaságban volt velünk egy 10 hónapos kisfiú. Kicsit nyűgös volt, anyukája megetette, majd berakta a babakocsiba, kicsit nézegetett, majd elaludt. Közben megjött a zongorista, és nem túl diszkréten leadott egy műsort az ünnepelt tiszteltére. Majd meglepetésként a társaságból egy barátunk csatlakozott hozzá a trombitájával. A gyerek pedig édesdeden aludt.........
Ahogy kiléptünk az étteremből, a gyerek felébredt. Zavarta a csend........??? :D
Halkan meg nincs értelme, akkó meg a Frost-osok mondanák:
-Mongyá le! :)
Nem vezetek family frosztos autót,akkó' meg mé':))
Ha vezetnék ,akkor komolyan halkan nyomnám a muzsikát,becs szó!:))
Héé, ki mondta, hogy te cinikus vagy???
;)
:DDDDDDDD
Még ,hogy én cinikus?Ééén?
Akkor te mi vagy?:DDD
További ajánlott fórumok:
- Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :)
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Nagyon erős hypochondria és pánikbetegség. Kérlek titeket beszélgessünk!
- Minden városban ez a szokás? Titeket nem zavar?
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Utált már titeket a párotok családja minden ok nélkül?