Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi. (tudásbázis)
Hát szívem,én nem vagyok ilyen merész.
És tévedsz:igenis származhatna komolyabb problémád a kipróbálásból:(
Én már döntöttem....nem kockáztatok:)
Ma írtam még 1 levelet a címre egy halom kérdéssel,már csak azért is,kíváncsiságból.De b@sznak válaszolni./Elnézést kérek a trágár kifejezésért mindenkitől:S/.Milyen komolyak,nem?
jót nevetnék én is ezeken, ha nem tudnám, hogy sok ember sajnos ezt benyalja gondolkodás nélkül :((
tényleg csak ezért koptatom itt a billentyűket.
ja... alias bélféreg.
olvasd el a tapasztalatokat, aztán olvasd elmondjuk a colonix (béltisztító) programnál a tapasztalatokat, és megdöbbentő lesz a hasonlóság:))
ja, csak a kakit nem a hüvelyedben gyűjtöd. LOL
bárki lesz is a környezetemben aki ezt mesélné esetleg, nem valószínű hogy elhinném:)))
pont ezért írtam, hogy nagyon a béltisztítós cuccokra hajaz ez a gyógynövény tampon, csak hát amíg a beleknél a tisztításnak van létjogosultsága, a hüvelynél nem igazán.
miből gondolod, hogy nekem bármilyen nőgyógyászati panaszom van, vagy volt? :)))))
persze, értem, hogy egy kalap alá veszel mindenkit itt a fórumon, és volt aki írta, hogy volt ilyen-olyan problémája.
csak tudod ez azért vicces:)))
és nyilván eszemben sincs kipróbálni a terméket, ha ez eddig még nem lett volna nyilvánvaló az eddigi hozzászólásaimból. :) remélem sikerült másnak is felhívnom a figyelmét a lehetséges veszélyekre.
Nekem az a kigyós, vagy mi a szösz tetszett a legjobban, ami a tapasztalatoknál volt leírva :)
Hogy ilyet nem vesz észre a nőgyógyász???
én még mindig azt mondom, hogy nagyon hasonlít ez az egész a mostanában divatos béltisztító kúrákhoz.
csak ott még van alapja annak, hogy a bélrendszerben (ami azért csöppet hosszabb és nagyobb felületű, mint a hüvely) lerakódnak salakanyagok, elhalt dolgok, esetleg nagy mennyiségben is. de hogy a hüvelyben?? :))
ráadásul ilyen öklömnyi méretű cucc, mint ami a képeken van?! aki kicsit is belegondol... :)))))
komolyan, minél többet gondolkodom rajta, annál viccesebb ez az egész:)
Fennakadtam azon, hogy a huvelynyalkahartya rancosodik es a rancok kozott rakodik le tobb evtizednyi elhalt hamsejt.
Tenyleg egy honlap alapjan vannak emberek, akik magukba feltolnak akarmit?
Passz.Én még semmit nem kaptam,pedig írtam arra a címre még tegnap este.
Lehet nem tetszettek a kérdések,amiket feltettem:)
Én is priviben kaptam egy rövidke üzenetet a linkkel.
Az a fura, hogy hiába fordítottam le németre, úgy se tudtam megtalálni :(
Esetleg ha valakinek van hozzá kedve, kérhet egy német linket is.
És egyébként is, mi az, hogy csak ő van olyan különleges helyzetben és olcsóbban beszerezheti????
Pontosan így gondolom ÉN IS!
És egyáltalán nem sértettél meg,sőt,örülök,hogy mindezt leírtad!!***
jó, jó, ok. sajnálom, ha félreértetted, én nem gondoltam azt, hogy bármit elhiszel, vagy ilyesmi.
csak láttam a témát, megnéztem az oldalt, és leírtam a véleményem, leginkább azzal a szándékkal, hogy mindenki aki idetéved és elolvassa, talán felmerül benne, hogy több kárt okozhat ezzel a termékkel magának, mint hasznot.
(persze lehet, hogy ez egy kiváló termék, csak én vagyok gyanakvó, de inkább félni mint megijedni jó)
Hmm...visszaolvasva a hozzászólásaitokat,egyre inkább örülök,hogy kiírtam ezt a témát.
Akkor nem én vagyok túl gyanakvó....nekem priviben ajánlotta ezt vki,aki olvasta a másik,általam kiírt fórumot,amiben leírtam,milyen régóta kínlódok,mik a tüneteim,stb.
Jól érzem én,hogy az ember csak az orvosokban bízhat,az ilyen "csodaszerekben"NEM!!
Bár,azt hiszem,ha 15év alatt nem gyógyultam meg,már nem is fogok:((((((((((
Mit gondolsz,miért nem rendeltem még meg a terméket?????
Nem vagyok az a fajta,aki egyből elhisz bármit,azért is írtam ki ezt a tudásbázist,mert érdekel,mások hogy látják,ki mernék-e próbálni,stb.És írtam is,hogy nem szeretnék magamban kárt tenni.
De amint kapom az e-mailt,egyből beszámolok róla,mit írtak.
A no irta,hogy Ausztriaban is van kepviselet,irtam hogy adja meg az elerhetoseget,mert noverem ott lakik es szeretne venni.De azt irja,hogy ott dragabb,csak o olyan szerencses hogy ilyen jo arban tudja tovabbitani.
Rakerdeztem mi lesz 3 nap alatt az anyaggal a huvelyben...
hát tutira...
csak az a szomorú, hogy az emberek egészségével játszanak az ilyen jellegű cégek, s nem biztos, hogy egy ilyen csodatampon okozta gyulladást aztán majd olyan könnyű lesz kikezelni:(
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Mosogatógép tisztításhoz van valakinek házi módszere? Eddig a drága mosogatógéptisztító folyadékot használtam, van valami olcsóbb?
- Szülés után mennyi idő után lehet újra tampont használni?/Te mikor használtál?
- Használta már valaki esetleg az "ellen" tampont?
- A Total Body Cleanse (teljes test tisztító csomag) mennyibe kerül és használta-e már valaki?
- Van valaki aki ismeri és használja vagy használta a Manuka mézet?Kiváncsi vagyok a tapasztalatára.