Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi. (tudásbázis)
Ne hibáztasd magad,már túl vagyunk rajta.
És örülök,hogy elindítottam ezt a topicot,csöppet sem bántam meg,így legalább kibújt a szög a zsákból.Reméljük,még időben:(
Szó szerint ezt írta???
Akkor ő micsoda?ki tudja,hány embert próbált még beetetni privátban rajtam kívül?
Nem vicceltem.
Komolyan kérdeztem!
Én épp ezért nem használok tampont :)
Lehet, hogy már kevés a "folyadék", amit fel kellene szívnia, és hüvelyszárazságot okoz.
Szia!
Én használok tampont is,betétet is,de még nem tapasztaltam semmi ilyesmi.A cickafark tea nagyon jó!Nagyon könnyen felfázom és olyankor általában folyásom van,de a tea megszünteti.És nem irrigálok(régebben csak),nem használok intim szappant,szerintem felesleges,nem kell fölborítani az egyensúlyt odalent:)
Jajj,csak nem gondolod hogy gorombáskodtam??tényleg ez jött le rólam,hogy képes lennék ilyesmire?
Ha igen,akkor nagyon szomorú vagyok:(((((-és nem tudom,miből következtettél rá:(
Ne feledd,hogy én 15 éve nem vagyok egészséges.
De még mindig inkább maradjak így,minthogy még betegebb legyek...
Sziasztok!
Én biztosan nem próbálnám ki!
3 napig???Ez DURVA!
Inkább igyatok cickafark teát:)
Ne mar,emiatt halnek meg???:)))
Bocsi na,csak viccesre fogtam a dolgot:)ertem en hogy mit irtok es lehet benne valami,nekem a no megadott egy osztrak szamot az utobbi valaszaban.De neked miert nem valaszolt?
Hat,kedves Miss Angel,ugy nez ki tapasztalatokrol nem kaptal semmi infot:(mert igazabol az volt a keresed.
Sztem aki akarja es van ra penze az probalja ki sajat felelossegre,aki meg nem hisz benne az ne probalja:))
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Mosogatógép tisztításhoz van valakinek házi módszere? Eddig a drága mosogatógéptisztító folyadékot használtam, van valami olcsóbb?
- Szülés után mennyi idő után lehet újra tampont használni?/Te mikor használtál?
- Használta már valaki esetleg az "ellen" tampont?
- A Total Body Cleanse (teljes test tisztító csomag) mennyibe kerül és használta-e már valaki?
- Van valaki aki ismeri és használja vagy használta a Manuka mézet?Kiváncsi vagyok a tapasztalatára.