Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett… (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
Kíváncsiak, hát ez még enyhe kifejezés:)) Milyen kis pletykásak, legalábbis itt a cégnél. Mindenkiről mindent tudni akarnak és mindenkiről mindent továbbítanak. Azért imádom őket:D
Nem semmi napirended van!
Küldtem felétek egy kis napsütést!
Most ahogy jöttem dolgozni, persze megint megkésve, 11 fok volt.
Tegnap is, ma is korán felkelt az én Drágám, nehogy elosonjak. Így a reggeli oviba készülődéses tortúra a munkaidő rovására megy, de valahogy nem igazán zavar. Most sem a munkámmal foglakozok:)))) Remélem a Főnök nem olvassa ezt a topicot:)))
Mi is már beszertünk barkaágakat. Le is szúrkodtam, de a tojásokat még nem raktuk rá. Olyan esőre állós idő volt.
Felénk nem szokás a kertet húsvétkor feldíszíteni. A munkám miatt sokáig a Balaton mellett éltem/éltünk. Ott láttam a kertekben csodaszép dolgokat, megtetszett és most már évek óta kidíszítve várjuk a nyuszit.
Tegnap délután kisütött a nap. Ma reggeltől pedig hétágra virít.
Így még dolgozni is jobb kedvem volt elindulni. Na jó ez egy kicsit barokkos túlzás volt:)))
Én Veszprém megyében lakom! Nem akarom fájdítani a szíveteket, de itt tényleg nagyon jó idő volt! :)
Sikerült barkát vennem, már lógnak rajta a nyuszik és a tojások! (remélem így is marad húsvétig ) :D
Barát1: Nekem személy szerint nagyon jól esett, amit írtál, köszönöm és ezt szerintem mindannyiunk nevében mondhatom. :))
Gyógyulj meg hamar. Kellemes perceket szereztetek Nekem, eddig csak olvasgattam, de nem tudom megállni, hogy le ne írjam, hogy ilyen családszerető /gyerek szerető/ fiatal nagyon kevés van, mint Ti. A véleményemen nem változtat, hogy csini "tűsarkús" vagy "szabadidős". Igaz én mindkettő voltam sok-sok éve, ápolt kivitelbe.
Igazi anyákat "látok" itt írogatni és ez szuper, csak így tovább, gratulálok mindenkinek.
Nem engem kérdeztél, de elég nyomott borongós volt itt is. Baranyába.
Bocs
Mi most megyünk majd sétálni, szeretnék venni egy kis barkát. :)
Itt nagyon jó idő van, tűz a nap, elég egy poló! VÉGRE!!!
Hát ez is édi! Én is fel szoktam írni, ha valami jót mondanak!
Múltkor átszökött a kutyánk a szomszédba, még pici volt, átfért a lyukon. Délután pont mentünk el, muszály volt gyorsan megcsinálni valahogy a kerítést, hogy ne tudjon megint átmenni. A párom kiment megcsinálni Lindus pedig közölte vele, hogy milyen gonosz vagy te apa! Mire az apja megkérdezte, hogy ugyan miért? - Mert nem engeded, hogy a Beni ( kutyu )átmenjen játszani! :D
Ne viccelj már! Ne kérj bocsánatot, hiszen nem bántottál meg.
Füled fáj még?
Akkor nem nézem meg. Sajnos én még ott tartok, hogy egy elütött macskát megkönnyezek. Képes vagyok könnyeket hullatni, az adja adója 1%-t a ilyen-olyan beteg gyerekeknek.
Tini koromban is érzékeny voltam, de most anyaként....
Gyerekadó, Magyar népmesék. Királylány gyereket szül, persze úgy látszatosan, aztán a gonosz banya a lányával ellopják a kicsit mellőle és bevérezik a királylány száját, úgy mintha megette volna a gyerekét. Király hazaért a vadászatból és élve eltemette a nejét.
Nem hittem a szememnek, annyira elképedtem, hogy nem tudtam hirtelen hol kapcsoljam ki a készüléket.
Nem merem megnézni. Engem sokkol minden olyan hír amikor védtelenek bántanak.
Ez is olyan durva, vagy csak vicces?
Kedvenc mondataim Eszter lányomtól:
- Anya, ha Én egy kecske lennék és jönne egy T-Rex úgy elhúznék, mint egy paci. (Talán túltoltuk a dinómániát:))))
- Egyszer volt, hol nem volt élt egyszer egy Jancsika, akit Palkó Jankónak hívtak.
Este fürdés előtti iszonyat hiszti közepette:
- Anyaaaaaa, megőrültél, hiszen ez állatkínzás! (na, de ki az állat és legfőkébb milyen állat???)
További ajánlott fórumok:
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Leghosszabb szavak egyetlen magánhangzóval?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Ha csak egyetlen könyvet vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyiket vinnéd?
- A magány... Amikor már egyetlen barátod sincs...
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?